Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενδιαφέρον για Κανονίδη

Ο μπασκετικός Πανιώνιος ενισχύει σημαντικά το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 και συνεχίζει να κοιτάει με προσοχή την «αγορά» γι...

Ο μπασκετικός Πανιώνιος ενισχύει σημαντικά το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 και συνεχίζει να κοιτάει με προσοχή την «αγορά» για τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Οι κυανέρυθροι θέλουν να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το έμψυχο δυναμικό τους, το οποίο πλέον διαθέτει τεράστια εμπειρία, αφού οι Μπάρλος, Δημητριάδης, Σακελλαρίου, Πελεκάνος και Καρύδας, έχουν φάει με το… κουτάλι τις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ και ο Μπιλλής έχει πάρει παιχνίδια στην «πόδια» του στην Α1.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του panionianea.gr, οι άνθρωποι του Ιστορικού εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Ανδρέα Κανονίδη.

Στον Πανιώνιο αρέσει ο 25χρονος γκαρντ και δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα κίνηση για ντυθεί ο παίκτης στα κυανέρυθρα.

Να σημειώσουμε, πάντως, πως ενδιαφέρον για τον Κανονίδη έχουν δείξει αρκετές ομάδες της Α2, με τον Ηρακλή να φαίνεται πως βρίσκεται ήδη σε επαφές μαζί του.

Ο Κανονίδης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Πανιώνιο το 2008 και έμεινε στους κυανέρυθρους έως το 2010. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ηλυσιακό, Μαρούσι, Περιστέρι, Ρέθυμνο, Κόροιβο, ενώ την περασμένη περίοδο έπαιξε με επιτυχία στη Δόξα Λευκάδας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια