Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν υπάρχουν λεφτά για... πέταμα!

Τα πράγματα πλέον έχουν «σφίξει» όσον αφορά την συμπεριφορά των οπαδών σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και στον Πανιώνιο δεν υπάρχουν λεφτ...

Τα πράγματα πλέον έχουν «σφίξει» όσον αφορά την συμπεριφορά των οπαδών σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και στον Πανιώνιο δεν υπάρχουν λεφτά για... πέταμα!

Αρκετές ομάδες κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμα γι’ αυτό τον λόγο (και ο Πανιώνιος μέσα σε αυτές), ενώ έπαιξαν και παιχνίδια χωρίς κόσμο.

Κακά τα ψέματα, πλέον με τον νέο αυστηρό αθλητικό νόμο δεν πρέπει να πέφτει… χαρτομάντιλο εντός αγωνιστικού χώρου. Πρέπει η συμπεριφορά των οπαδών-φιλάθλων να είναι κόσμια, αλλιώς δεν γλυτώνεις τα πρόστιμα και τις διάφορες ποινές.

Ο Πανιώνιος και πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ θα κληθεί τώρα να πληρώσει το πολύ μεγάλο πρόστιμο των 52.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ. Ουσιαστικά «πληρώνει» το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου είχαν πεταχτεί μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο και υπήρξαν μία-δύο μικροδιακοπές στο ματς (συν τα υβριστικά συνθήματα, συν τα καπνογόνα). Αυτός ήταν ο λόγος και της ποινής μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που υποβλήθηκε στον σύλλογο.

Εύκολα, λοιπόν, καταλαβαίνει κανείς πως τα 52.000 ευρώ συν τα προηγούμενα πρόστιμα μέσα στη χρονιά (περίπου 80.000 ευρώ συνολικά) αναγκάζουν τους ανθρώπους της ΠΑΕ να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη, τη στιγμή που αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να πάνε στην απόκτηση ενός (τουλάχιστον) αξιόλογου ποδοσφαιριστή.

Δυστυχώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια στον Πανιώνιο να «πετάει» λεφτά σε πρόστιμα, όταν ακόμα προσπαθεί να εξυγιανθεί οικονομικά και παράλληλα να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό όστερ.

Καλό είναι, λοιπόν, αυτό το παράδειγμα (της τιμωρίας) να γίνει μάθημα σε όλους τους Πανιώνιους και τη νέα περίοδο να είναι πιο ψύχραιμοι. Μόνο φωνή και υποστήριξη στην ομάδα, έτσι ενισχύουμε τους παίκτες και δεν κινδυνεύουμε από μεγάλα πρόστιμα, που πάνε πίσω τον προγραμματισμό του συλλόγου…

"Ο Κυανέρυθρος"

Δεν υπάρχουν σχόλια