Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αθωώθηκε πανηγυρικά ο Πανιώνιος...

Έγινε αυτό που αναμενόταν και ο Πανιώνιος αθωώθηκε πανηγυρικά για τον αγώνα κυπέλλου με τον Εργοτέλη (16/12/15), όπου είχε κληθεί σε απολ...

Έγινε αυτό που αναμενόταν και ο Πανιώνιος αθωώθηκε πανηγυρικά για τον αγώνα κυπέλλου με τον Εργοτέλη (16/12/15), όπου είχε κληθεί σε απολογία από την επιτροπή Δεοντολογίας.

Οι κυανέρυθροι δεν αντιμετωπίζουν πλέον κανένα πρόβλημα από αυτό το θέμα, αφού η υπόθεση μπηκε στο αρχείο, καθώς έγιναν δεκτοί όλοι οι ισχυρισμοί που καταρρίπτουν κάθε κατηγορία. Έγινε δηλαδή το αυτονόητο!

Συγκεκριμένα, -όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα "sentragoal"- σχετικά με την κλήση σε απολογία της ΠΑΕ Πανιώνιος από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, (Δικαστικό Τμήμα), κατόπιν της από 19-2-2016 πειθαρχικής διώξεως και διαβίβασης στην ανωτέρω επιτροπή της τελικής έκθεσης της Ερευνήτριας του Ερευνητικού Τμήματος, με την οποία η ΠΑΕ Πανιώνιος παραπέμφθηκε στο Δικαστικό Τμήμα, λόγω πιθανής ενδείξεως εμπλοκής και ευθύνης παραγόντων και αξιωματούχων της ανωτέρω ΠΑΕ αλλά και της ΠΑΕ Εργοτέλης, για τον αγώνα κυπέλλου της 16-12-2015, αλλά και ποδοσφαιριστών των ως άνω ομάδων, προκειμένου να προσπορίσουν στις ίδιες ή σε τρίτους περιουσιακά οφέλη μέσω χρηματικών αποδόσεων από στοιχηματισμό σε επηρεασμό και προκαθορισμό του αποτελέσματος του ανωτέρω αγώνα, με απειλή επιβολής χρηματικής ποινής των 3.000.000 ευρώ και τον υποβιβασμό της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Κατόπιν καταθέσεως του από 10-6-2016 έγγραφου υπομνήματος, εξεδόθη η υπ’αρ. 37/2016 απόφαση του Δικαστικού Τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, με την οποία η ανωτέρω υπόθεση τέθηκε στο αρχείο καθώς έγιναν δεκτοί όλοι οι προτεινόμενοι στο ανωτέρω υπόμνημα ισχυρισμοί.

Από την μεριά του ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Πανιώνιος κ.Πέτρος Καϊμακάμης, που εκπροσώπησε την ομάδα στην εν λόγω υπόθεση, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη του εν θέματος. Επισημαίνει όμως τον εσφαλμένο τρόπο διαδικασίας παραπομπής των ποδοσφαιρικών ομάδων στα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα, χωρίς την απαιτούμενη συλλογή αποδεικτικού υλικού, και μάλιστα για παράβαση πολύ σοβαρών και ατιμωτικών αδικημάτων που επισείουν την επιβολή εξίσου βαρύτατων πειθαρχικών ποινών, με αποτέλεσμα το διασυρμό ιστορικών ομάδων που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια