Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η πρώτη προπόνηση...

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε την Δευτέρα (04/07) ο Πανιώνιος στο γήπεδο της Φυλής. Το ποδοσφαιρικό τμήμα μ...

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε την Δευτέρα (04/07) ο Πανιώνιος στο γήπεδο της Φυλής.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα μαζεύτηκε όλο μαζί για πρώτη φορά φέτος, με την πρώτη προπόνηση να γίνεται στη Φυλή (όχι επίσημη πρώτη), χωρίς την παρουσία κόσμου και δημοσιογράφων.

Από την πλευρά της διοίκησης, ο Χρήστος Δάρας μίλησε στους παίκτες της ομάδας, λέγοντας τους μεταξύ άλλων: «Εύχομαι να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα, με υγεία και επιτυχίες. Ευχή όλων μας είναι να κάνουμε και στο φετινό πρωτάθλημα μία πορεία ανάλογη με την περσινή. Η διοίκηση θα βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό σας για ότι χρειαστείτε», ήταν κάποια από τα λόγια του Προέδρου της ΠΑΕ.

Από την πρώτη προπόνηση έλειπε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που είχε πάρει τέσσερις μέρες επιπλέον άδεια λόγω των αγώνων που είχε με την Εθνική του Ιράν και την Τρίτη (05/07) αναμένεται να ενσωματωθεί κανονικά με την ομάδα.

Επίσης, έλειπε ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία με την οικογένεια του και δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα επιστρέψει στην Αθήνα. Πάντως τόσο η διοίκηση όσο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ενήμεροι για την περίπτωση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια