Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυτά που ζητάει ο Ουζουνίδης...

Συνεχίζεται καθημερινά το "χτίσιμο" του Πανιωνίου στο Καρπενήσι, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δ...

Συνεχίζεται καθημερινά το "χτίσιμο" του Πανιωνίου στο Καρπενήσι, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δουλεύει σκληρά με τους παίκτες του και προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να τους δώσει να καταλάβουν ποια στοιχεία θέλει να βγάλουν μέσα στο γήπεδο.

Ποια είναι αυτά; Αρχικά ο τεχνικός του Ιστορικού ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται όλοι στα αμυντικά τους καθήκοντα. Λένε πως η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα και αυτό το ξέρει καλά ο κ. Ουζουνίδης, καθώς και την περασμένη σεζόν έδωσε ιδιαίτερα έμφαση στην αμυντική συνοχή της ομάδας.

Ο coach του Πανιωνίου θέλει οι παίκτες του να πρεσάρουν σωστά τους αντιπάλους και να έχουν τις κατάλληλες τοποθετήσεις όταν η ομάδα δεν έχει στην κατοχή της την μπάλα, στις σέντρες των αντιπάλων, στα κόρνερ κλπ.

Από εκεί και πέρα, ζητάει από τους παίκτες της μεσαίας γραμμής να περνούν γρήγορα και με όσο λιγότερες πάσες γίνεται την μπάλα στους παίκτες της επίθεσης και από τους τελευταίους να είναι πάντα σε εγρήγορση τελειώνοντας τις φάσεις άμεσα και σωστά.

Αυτά είναι κάποια από τα στοιχεία που θέλει να βλέπει από την ομάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αυτά ζητάει από τους παίκτες του και επιθυμεί να τα δει τόσο στα φιλικά παιχνίδια όσο και στα επίσημα.

***Προγραμματίστηκε νέο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Λεβαδειακού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (22/07) στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια