Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στα κυανέρυθρα ο Πρωτονοτάριος!

Ο Πανιώνιος ανεβηκε στην Α1 Πόλο και ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, οι κυανέρυθροι "έκλεισαν&quo...

Ο Πανιώνιος ανεβηκε στην Α1 Πόλο και ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, οι κυανέρυθροι "έκλεισαν" και την πρώτη τους μεταγραφή ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο λόγος για τον Στέλιο Πρωτονοτάριο, ο οποίος συμφώνησε με τον Ιστορικό και θα υπερασπίζεται την εστία του Πανιωνίου στο νέο πρωτάθλημα.

Ο παίκτης διαθέτει μεγάλη εμπειρία και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην επιστροφή στην Α1.

Ο Πρωτονοτάριος αγωνιζόταν στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τσακιράκης: «Οι νικητές φαίνονται στο τέλος»

Ο MVP του Πανιωνίου στον ημιτελικό ανόδου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, που έδωσε την άνοδο στον Πανιώνιο ήταν ο Μάκης Τσακιράκης, με τον περιφερειακό του «Ιστορικού» να σημειώνει τα τρία πρώτα γκολ της ομάδας του, σπρώχνοντας αυτήν ολοταχώς στην Α1.

Ο Τσακιράκης φόρεσε το μετάλλιο, παρότι δεν αγωνίστηκε στον τελικό όντας τραυματίας και μίλησε στην ιστοσελίδα "waterpolonews" για αυτή την επιτυχία, τονίζοντας ότι οι νικητές φαίνονται στο τέλος:

«Είναι μια δικαίωση για τη δουλειά που ρίξαμε τη φετινή σεζόν ξεκινώντας από τον Σεπτέμβρη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την άνοδο που δεν ήταν αυτοσκοπός για εμάς, αλλά έπρεπε να την κυνηγήσουμε. Στα πλέι οφ δεν ξεκινήσαμε καλά και ηττηθήκαμε από τον ΝΟΠ, όμως οι νικητές φαίνονται στο τέλος.

Στο κρίσιμο παιχνίδι ήμασταν όλοι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν δώσαμε δικαίωμα σε κανέναν να πιστεύει ότι θα μας πάρει την άνοδο και τη νίκη».

Για τον μεγάλο ημιτελικό: «Όλη τη χρονιά δεν φτάσαμε ποτέ σε κανέναν αγώνα στο 100% της απόδοσης μας και νομίζω αυτό μας βγήκε σε καλό, γιατί ο αντίπαλος μας δεν περίμενε ότι θα ήμασταν τόσο μαχητικοί και τους πιάσαμε στον ύπνο. Δεν ήμασταν το φαβορί και το ξέραμε για αυτό το άγχος μεταφέρθηκε στον Απόλλωνα. Σίγουρα θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι αν δεν γινόντουσαν πέντε σερί παιχνίδια και οι αντίπαλοι μας δεν θα ήταν τόσο κουρασμένοι, κάτι που έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα».

Για τη φετινή σεζόν συνολικά: «Η χρονιά ήταν κουραστική και χαίρομαι που πήραμε την ανταμοιβή στο τέλος. Εμείς και ο ΝΟ Πατρών είχαμε κάνει την περισσότερη προπόνηση. Θέλω να αφιερώσω την άνοδο σε όλους τους παράγοντες του Πανιωνίου, τους προπονητές και τη διοίκηση, αλλά πιο πολύ στον φίλο μου και συμπαίκτη, Στέργιο Τοροσιάδη και τον πατέρα του, Σάκη, γιατί πίστευαν πολύ σε εμάς και ήθελαν την άνοδο περισσότερο από όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια