Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στα κυανέρυθρα οι αδερφές Μπανίκα

Στην απόκτηση των αδελφών Μπανίκα προχώρησε η ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου. Η Σεβαστή και η Λαμπρινή έχουν αγωνιστει σε Μίλωνα, Ένωση Βύρω...

Στην απόκτηση των αδελφών Μπανίκα προχώρησε η ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου.

Η Σεβαστή και η Λαμπρινή έχουν αγωνιστει σε Μίλωνα, Ένωση Βύρωνα και ΓΣ Ηλιούπολης. Η Σεβαστή 22 ετών και ακραία - διαγώνια, ενώ η Λαμπρινή είναι 19 ετών και Κεντρική.

Οι δηλώσεις των δύο κοριτσιών:

Σεβαστή Μπανίκα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος σε μία Ιστορική Ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος. Ελπίζω να έχουμε μία καλή πορεία και μέσα από σκληρή δουλειά να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας, που θα κριθούν από τη διοίκηση. Εύχομαι καλή σεζόν και υγεία σε όλες τις συναθλήτριές μου".mpanika lampriniΛαμπρινή Μπανίκα: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της γυναικείας ομάδας του Πανιωνίου. Ευελπιστώ να είναι μία καλή χρονιά για τον Ιστορικό και να συμβάλλω όσο μπορώ στην άνοδο της ομάδας, στην κατηγορία που ανήκει»

Λαμπρινή Μπανίκα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της γυναικείας ομάδας του Πανιωνίου. Ευελπιστώ να είναι μία καλή χρονιά για τον Ιστορικό και να συμβάλλω όσο μπορώ στην άνοδο της ομάδας, στην κατηγορία που ανήκει».

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την συμφωνία με τις πετοσφαιρίστριες Σεβαστή και Λαμπρινή Μπανίκα. Ο Σύλλογός μας τις καλωσορίζει στην ομάδα Βόλεϊ Γυναικών και τους εύχεται κάθε επιτυχία στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια