Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσέργας: «Σημαντικό να υπάρχει ακαδημία βόλεϊ στον Πανιώνιο»

Ο Σωτήρης Τσέργας μίλησε στα panionianea.gr για την προσπάθεια που ξεκίνησαν στον Πανιώνιο, με την δημιουργία ακαδημίας αγοριών στο τμήμ...

Ο Σωτήρης Τσέργας μίλησε στα panionianea.gr για την προσπάθεια που ξεκίνησαν στον Πανιώνιο, με την δημιουργία ακαδημίας αγοριών στο τμήμα βόλεϊ .

Ο διεθνής πασαδόρος του Ιστορικού, ο οποίος έχει αναλάβει χρέη προπονητή στην κυανέρυθρη ακαδημία, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν, ωστόσο ξεκαθάρισε πως είναι σημαντικό για τον Πανιώνιο να διαθέτει την δική του ακαδημία και στο τμήμα του βόλεϊ.

Αρχικά τόνισε: «Κάναμε μία αρχή την καλοκαιρινή περίοδο, πλέον σταματήσαμε τις προπονήσεις και από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουμε πάλι. Είναι μία δύσκολη προσπάθεια. Πρέπει να μαζέψουμε αρκετά παιδάκια, που τους αρέσει το βόλεϊ για να δυναμώσουμε την ακαδημία μας. Δεν είναι εύκολο, βέβαια, τα περισσότερα παιδιά είναι του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ κλπ, γι’ αυτό και τόσα χρόνια δεν ήταν και τόσο εφικτό να γίνει η ακαδημία. Θεωρώ, πάντως, πως είναι καλό και σημαντικό να υπάρχει για τον Πανιώνιο και η ακαδημία του βόλεϊ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους στόχους που υπάρχουν: «Αρχικά στόχος είναι να μαζευτούν αρκετά παιδιά, ώστε να φτιάξουμε και αγωνιστικά τμήματα. Εν συνεχεία, σε βάθος χρόνου βέβαια, ο μεγάλος στόχος είναι να βγαίνουν παίκτες από την ακαδημία μας και να στελεχώνουν την ανδρική ομάδα. Αυτό βέβαια μοιάζει για την ώρα μακρινός στόχος και σίγουρα θέλει μεγάλη προσπάθεια».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια