Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παίκτης-προπονητής ο Πρωτονοτάριος!

O Στέλιος Πρωτονοτάριος αποκτήθηκε από την ομάδα Πόλο του Πανιωνίου όχι μόνο για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας, αλλά και για να αν...

O Στέλιος Πρωτονοτάριος αποκτήθηκε από την ομάδα Πόλο του Πανιωνίου όχι μόνο για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας, αλλά και για να αναλάβει προπονητής τερματοφυλάκων στον σύλλογο.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο, τον πρωτότυπο ρόλο που αναλαμβάνει μέσα στην ομάδα, αλλά και για τις φιλοδοξίες του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα waterpolonews:

«Με προσέγγισε ο Κώστας Δήμου, που ήταν ο πρώτος μου προπονητής και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, έχοντας άριστες σχέσεις. Σε συνδυασμό με το να αγωνιστώ στον Πανιώνιο μου προτάθηκε να είμαι προπονητής τερματοφυλάκων στον σύλλογο. Είναι κάτι το οποίο μου είχε ζητηθεί από πέρυσι και φέτος μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία, οπότε δεν μπορούσα να την αφήσω, διότι είναι κάτι το οποίο με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Το πλάνο του Πανιωνίου και του Κώστα Δήμου είναι ότι θα είμαι αυτόνομος υπεύθυνος των τερματοφυλάκων και θα έχω στην ομάδα όλους τους παίκτες, σε όλες τις ηλικίες. Σίγουρα είναι μια καινοτόμα ιδέα που μου αρέσει και ο κλάδος των τερματοφυλάκων το έχει ανάγκη.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής μου μίλησε για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας, η οποία έχει μπει σε έναν υγιή κύκλο. Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος της ομάδας, ενός ιδιαίτερου σωματείου, με μεγάλη ιστορία. Θέλουμε η γειτονιά της Νέας Σμύρνης που αγαπάει το πόλο, να επιστρέψει στην πισίνα και να είναι πάντα δίπλα μας».

Για το αν θα καταφέρει ο Πανιώνιος να παραμείνει στην επερχόμενη Α1:

«Βάσει των κινήσεων που σκέφτεται να κάνει ο σύλλογος θα έχουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα παλέψει για την παραμονή σε πρώτη βάση. Να δυσκολεύουμε τον κάθε αντίπαλο θα είναι ο στόχος μας.

Είδα την ομάδα στον ημιτελικό της Α2 και μου φάνηκε πολύ δουλεμένη ως ομάδα και ομοιογενής. Δίκαια κέρδισε την άνοδο στην Α1».

Δεν υπάρχουν σχόλια