Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν το αφήνει...

Ο Πανιώνιος είναι έτοιμος να καταθέσει την προσφυγή του στο CAS, προσπαθώντας να δικαιωθεί και φυσικά να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργα...

Ο Πανιώνιος είναι έτοιμος να καταθέσει την προσφυγή του στο CAS, προσπαθώντας να δικαιωθεί και φυσικά να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στον Πανιώνιο δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια για την ευρωπαϊκή αδειοδότηση.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού και το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ολοκλήρωσε τον φάκελο της προσφυγής στο CAS και αναμένεται να τον καταθέσει τις επόμενες ώρες στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο.

Οι κυανέρυθροι γνωρίζουν πως δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά ευελπιστούν σε δικαίωση, έστω και με αρκετή αργοπορία, προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία που υπήρξε.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα υψηλόβαθμου ανθρώπου της ΠΑΕ, ο οποίος έλεγε -μεταξύ άλλων- πως "...δεν ξέρουμε πόσο αισιόδοξοι πρέπει να είμαστε, όμως είμαστε Πανιώνιος και δεν μπορούμε να μην κυνηγήσουμε το θέμα όσο γίνεται".

Από εκεί και πέρα, στο μεταγραφικό κομμάτι, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη -πλην της απόκτησης του Σεχίτ-, με τους ανθρώπους του Ιστορικού να εξακολουθούν να προσπαθούν να βρουν την "χρυσή τομή" με την Σάλτσμπουργκ για την απόκτηση του Φούντα.

Παράλληλα, οι κυανέρυθροι κοιτούν στην αγορά του εξωτερικού για καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια