Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζει να «δυναμώνει» προσεκτικά

Με προσεκτικά βήματα συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Πανιωνίου, που στόχο έχει την όσο το δυνατόν περισσότερη ενδυνάμωση του ρό...

Με προσεκτικά βήματα συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Πανιωνίου, που στόχο έχει την όσο το δυνατόν περισσότερη ενδυνάμωση του ρόστερ, προκειμένου να σταθεί αξιοπρεπώς στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 τη νέα σεζόν και στη συνέχεια να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στα  «σαλόνια» της Α1.

Ήδη, τα μέχρι τώρα αποκτήματα που έχει φέρει στην «πλατεία» ο Ίων Βαρουξάκης, αφήνουν πολλές υποσχέσεις για τη νέα χρονιά. Νίκος Μπάρλος, Τάσος Δημητριάδης και το τελευταίο «μπαμ», ο Βαγγέλης Σακελλαρίου έχουν δυναμώσει κατά πολύ την ομάδα, καθώς είναι γεμάτοι εμπειρίες και μπορούν να στηρίξουν στις «πλάτες» τους τον «Ιστορικό».

Ωστόσο, τίποτα δεν έχει τελειώσει εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανέρυθροι» εξετάζουν ενδελεχώς την αγορά και επιθυμούν την ενίσχυσή τους με δυο - τρεις παίκτες ακόμη. Οι περιπτώσεις των Γιάννη Καλαμπόκη και Μιχάλη Πελεκάνου εξακολουθούν να τους απασχολούν, καθώς με την πολυετή τους παρουσία σε Α1, αλλά και με παραστάσεις από το εξωτερικό, θα δώσουν άλλη «πνοή» στο σύλλογο τη δεδομένη στιγμή. Μπορεί να μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολη η άφιξή τους στη Νέα Σμύρνη, όμως, τίποτα δεν αποκλείεται και βρίσκονται πάντα ψηλά στη λίστα των μεταγραφικών στόχων του Πανιωνίου.

Αίσθηση προκαλεί πάντως και το τελευταίο όνομα που έχει προστεθεί σε αυτή τη λίστα. Ο λόγος για τον «αιώνιο έφηβο» Αποστόλη Κουτρούλια. Παρά τα 40 του χρόνια, εξακολουθεί να καταθέτει την ψυχή του στα παρκέ, ενώ πέρσι αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Α2 Κατηγορίας (ξεπέρασε τους 5000 πόντους). Η παραμονή του για έκτη χρονιά στην ομάδα του Παγκρατίου μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολη και οι άνθρωποι του «Ιστορικού» έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές μαζί του, προκειμένου να τον φέρουν στην «πλατεία» και να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Αν επιτευχθεί το deal, σίγουρα θα είναι μια ακόμα σημαντική προσθήκη για τους «κυανέρυθρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια