Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες και κόντρα στον Άρη!

Ασταμάτητη η ομάδα Παίδων του Πανιωνίου στο 43ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που γίνεται στα Τρίκαλα, καθώς επικράτησε 63-54 στο ντέρμπι με τον ...

Ασταμάτητη η ομάδα Παίδων του Πανιωνίου στο 43ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που γίνεται στα Τρίκαλα, καθώς επικράτησε 63-54 στο ντέρμπι με τον Άρη.

Οι μικροί Πάνθηρες του Ίκαρου Φατούρου έδειξαν σε ένα ακόμη ματς πως διαθέτουν "πλούσιο" ταλέντο και μάλιστα, παρά το γεγονός πως βρέθηκαν και πίσω στο σκορ στα μισά της τελευταίας περιόδου, κατάφεραν με ψυχραιμία να κάνουν το παιχνίδι τους και να φτάσουν στην επικράτηση.

Πρώτος σκόρερ για τον Ιστορικό αναδείχθηκε ο Ρουμελιώτης με 21 πόντους, ενώ ξεχώρισαν και οι Κοπακάκης, Μοσόρος και Μωραϊτης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των κυανέρυθρων, Ίκαρος Φατούρος, με ανάρτηση του στο facebook, έγραψε χαρακτηριστικά: "... Πανιώνια ψυχή Πάνθηρα", αποθεώνοντας με αυτό τον τρόπο τους παίκτες του.

Μπάσκετ παίδων 
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα - 4ος αγώνας

Άρης - Πανιώνιος: 54-63

Τα δεκάλεπτα: 7-13, 25-25, 45-46, 54-63

Πανιώνιος (Φατούρος): Κοπακάκης 9(3), Μωραϊτης 8(2), Κολοβέρος 7(1), Μακαριάδης 3(1), Μοσόρας 9, Λουτριώτης 2, Αρμάος 2, Ρουμελιώτης 21(3), Δημητρακόπουλος 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια