Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπιλλής:«Σπίτι μου ο Πανιώνιος...»

Για την εξαιρετική πορεία της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών στο Πανευρωπαϊκό που διεξάγεται στη Χαλκίδα, αλλά και για την επιστροφή του στον...

Για την εξαιρετική πορεία της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών στο Πανευρωπαϊκό που διεξάγεται στη Χαλκίδα, αλλά και για την επιστροφή του στον Ιστορικό μίλησε ο Σωτήρης Μπιλλής.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα sport-fm:

-Θα προτιμούσαμε προπόνηση από το ματς με το Κόσοβο; Γιατί μάλλον παραήταν εύκολο…
«Η αλήθεια είναι πως ήταν ένα πολύ εύκολο παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πήραμε από νωρίς μια μεγάλη διαφορά. Μέσα από τα παιχνίδια αυτά θέλουμε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Παρασκευής, που θα είναι σίγουρα πολύ πιο δύσκολο και σίγουρα καθοριστικό».

-Η πρώτη φάση τελειώνει με το παιχνίδι κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, που είναι επίσης αήττητη. Πώς το βλέπετε αυτό το ματς;
«Πιστεύω πως θα είναι ένα πιο δύσκολο ματς. Είναι, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα, η καλύτερη από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου και από ό,τι ξέρουμε έχει Έλληνα προπονητή. Θα προετοιμαστούμε όμως κατάλληλα και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο».

-Κακά τα ψέματα, το μυαλό ταξιδεύει εδώ και μέρες στον προημιτελικό της Παρασκευής. Έτσι;
«Πράγματι, το μυαλό μας είναι εκεί πέρα. Θα είναι το παιχνίδι που θα κρίνει πιθανώς τα πάντα και σίγουρα ο αντίπαλος θα είναι πολύ πιο δυνατός από όσους έχουμε συναντήσει ως τώρα. Προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι και να εμφανιστούμε όπως πρέπει για να συνεχίσουμε στα ημιτελικά και να διεκδικήσουμε την άνοδο».

-Μήπως σας ανησυχεί λίγο ότι μετά από σερί εύκολα ματς θα τα παίξετε όλα για όλα κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και θα μπείτε κατευθείαν στα βαθιά;
«Η αλήθεια είναι πως το φοβόμαστε λίγο, αλλά πιστεύω πως όσο περνά ο χρόνος μέσα στο παιχνίδι θα είμαστε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη».

-Ο κόσμος σάς έχει σκλαβώσει, αφού γεμίζει το γήπεδο κάθε μέρα, ακόμη και σε εύκολα ματς.
«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ. Μας δίνει δύναμη».

-Είναι το τελευταίο σου καλοκαίρι με τις μικρές εθνικές ομάδες. Πώς είδες όλη αυτή τη διαδρομή;
«Είναι απίστευτη εμπειρία. Το να αγωνίζεσαι στην Εθνική είναι κάτι το διαφορετικό. Όποιος δεν το έχει νιώσει, μόνο αν το ζήσει θα το καταλάβει. Με τα παιδιά αυτά είμαστε μαζί εδώ και χρόνια, σαν οικογένεια».

-Μέσα σε όλα, είχαμε και την επιστροφή σου στον Πανιώνιο…
«Πράγματι, επιστρέφω στην ομάδα μετά από ένα χρόνο. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που με επέλεξε και με εμπιστεύεται».

-Έφυγες πέρσι από τον Πανιώνιο των πολλών προβλημάτων, αλλά τώρα ο σύλλογος φαίνεται να έχει μπει σε μια σειρά…
«Ακριβώς έτσι. Ο Πανιώνιος πρέπει να επιστρέψει εκεί που του αξίζει, στην Α1, και να μείνει εκεί».

-Υποθέτω πως το γεγονός ότι θα έχεις μεγαλύτερο ρόλο από ό,τι σε μια ομάδα της Α1 έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου…
«Επέλεξα να πάω στην ομάδα που είναι το σπίτι μου. Θα πάρω κάποια παιχνίδια και θα έχω την ευκαιρία να βελτιωθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια