Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τρεις ανανεώσεις!

Και την νέα αγωνιστική περίδο θα αγωνίζονται με την κυανέρυθρη φανέλα οι Μαρία Παπαδάκη, Σοφία Ευθυμίου και Φαίη Μπακοδήμου, όπως ανακοίν...

Και την νέα αγωνιστική περίδο θα αγωνίζονται με την κυανέρυθρη φανέλα οι Μαρία Παπαδάκη, Σοφία Ευθυμίου και Φαίη Μπακοδήμου, όπως ανακοίνωσε ο Πανιώνιος.

Οι τρεις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του Ιστορικού έκαναν τις εξής δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Μαρία Παπαδάκη: "Ειμαι πολυ χαρουμενη που για ακομα μια χρονιά θα βρισκομαι στον πανιώνιο.ευχομαι το ''κλιμα'' να ειναι αναλογο του περσινου κ η ομαδα να καταφέρει να πρωταγωνιστησει κ αυτη τη χρονια!προσωπικός μου στοχος ειναι η ομαδα του πανιωνιου να βρεθει ξανα στα σαλονια της α1!ευχαριστω τους ανθρωπους που με εμπιστευτηκαν ως παιχτρια κ προπονητρια στις ακαδημιες του συλλογου!"

Σοφία Ευθυμίου: "Για την νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσω στην ανανεωμένη και νεανική ομάδα του Πανιωνίου. Ευχαριστώ το Σωματείο και την πρποπονήτρια και ευχόμαι υγεία και νίκες".

Φαίη Μπακοδήμου:"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω και αυτή τη χρονιά τον Πανιώνιο. Ανυπομονώ για την καινούργια σεζόν και ελπίζω με δουλειά και προσπάθεια να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας".


Δεν υπάρχουν σχόλια