Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για τις μεταγραφικές... πινελιές!

Ο Ιστορικός χρειάζεται κάποιες καλές μεταγραφικές «πινελιές» στο μεσοεπιθετικό του κομμάτι, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ για τη νέα σε...

Ο Ιστορικός χρειάζεται κάποιες καλές μεταγραφικές «πινελιές» στο μεσοεπιθετικό του κομμάτι, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Οι κυανέρυθροι έχουν πραγματοποιήσει -έως τώρα- έξι μεταγραφικές κινήσεις, καλύπτοντας ουσιαστικά τις θέσεις της άμυνας και της ανασταλτικής γραμμής στον χώρο του κέντρο.

Πιο συγκεκριμένα, θυμίζουμε ότι γι’ αυτές τις θέσεις αποκτήθηκαν οι: Μάριος Αντωνιάδης (αριστερός μπακ από τον ΑΠΟΕΛ), Κυριάκος Σαββίδης (αμυντικός μέσος από τον ΠΑΟΚ), Ζερόμ Γκιοατά(στόπερ από την Κρετέιγ), Ερντί Καν Σεχίτ (μεσοεπιθετικός από την Φενερμπαχτσέ) και Κώστας Θεοδωρόπουλος (τερματοφύλακας από τον Αστέρα Τρίπολης).

Για τον επιθετικό τομέα έχει αποκτηθεί ο Μοχάμεντ Μπεν (από τον Ολυμπιακό) και στον Πανιώνιο επιθυμούν να αποκτήσουν ένα «δεκάρι» και δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στην κορυφή και στα άκρα της επίθεσης.

Οι κυανέρυθροι, πάντως, δεν βιάζονται, καθώς θέλουν να κάνουν τις πιο σωστές επιλογές που γίνεται, με την ατάκα του Μαρίνου Ουζουνίδη στην «πρώτη» προπόνηση να είναι χαρακτηριστική «…δεν βιαζόμαστε πολύ, αφού δεν εχουμε και την Ευρώπη. Θέλει προσοχή στις κινήσεις μας , δεν είναι για να πετάμε λεφτά».

Όσον αφορά τον μεταγραφρικό σχεδιασμό, είναι πιθανό να γίνει κίνηση και για ένα ακόμη αμυντικό χαφ, χωρίς ωστόσο να  αποτελεί προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια