Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γενική είσοδος 5 ευρώ στο φιλικό με Λάρισα

Για την ώρα έναρξης και την τιμή των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα με την Λάρισα στη Νέα Σμύρνη (03/08) ενημέρωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Αναλυ...

Για την ώρα έναρξης και την τιμή των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα με την Λάρισα στη Νέα Σμύρνη (03/08) ενημέρωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Αναλυτικάη ενημέρωση των κυανέρυθρων:

"Την Τετάρτη 3 Αυγούστου θα γίνουν τα "αποκαλυπτήρια" του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ μπροστά στο κοινό του. Το φιλικό παιχνίδι που έχει οριστεί με αντίπαλο την ΑΕΛ, θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης στις 18:30.

Το φιλικό με την ΑΕΛ, θα είναι το πρώτο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης για την φετινή περίοδο και ως εκ τούτου, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να διαπιστώσει την ενίσχυση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ, προκειμένου να δώσει την δυνατότητα στον φίλαθλο κόσμο να δει από κοντά όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, αλλά και να διαπιστώσει τις μεγάλες αλλαγές που έχουν συντελεστεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, το οποίο σταδιακά αλλάζει μορφή προς το καλύτερο, ορίζει ως γενική τιμή εισόδου τα 5 ευρώ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, θα είναι ανοικτές όλες οι θύρες του σταδίου της Νέας Σμύρνης".

Δεν υπάρχουν σχόλια