Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκινησε η Κ20

Έπιασαν… δουλειά στην Κ20 του Πανιωνίου, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (15/07) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της ...

Έπιασαν… δουλειά στην Κ20 του Πανιωνίου, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (15/07) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο προπονητής Δημήτρης Κοροπούλης και ο τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών της ΠΑΕ Γιάννης Παυλόπουλος καλωσόρισαν τα παιδιά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, δίνοντας το έναυσμα για το ξεκίνημα της νέας περιόδου.

Το ρόστερ φυσικά ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο σύντομα το τεχνικό τιμ θα κατασταλάξει στους παίκτες που θα το απαρτίζουν.

Οι παίκτες που παραμένουν από το περσινό ρόστερ είναι οι εξής: Γκίνης, Αντωνακόπουλος, Χαϊρούλα, Δαβρής, Βλάχος, Πόπα, Χελάς, Σταμίρης, Αρσενίδης, Κατσάνος, Κουβέλης και Μαργκέλης.

Από την Κ17 προωθήθηκαν οι: Ματσαδές, Αναστασόπουλος, Ούργκες, Μουσάι, Γιάννης, Κουτσοποδιώτης, Δημητρόπουλος και Γκέκας.

Παράλληλα δοκιμάζονται ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 1998 από τον προπονητή Δημήτρη Κοροπούλη και όσοι αξίζουν θα κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ.

Nα θυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν η Κ20 πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, καταλαμβάνοντας την 3η θέση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, οι παρακάτω παίκτες, οι οποίοι ξεχώρισαν πέρυσι, βρίσκονται τώρα στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στο Καρπενήσι. Ο Λόγος για τον μέσο Γιάννη Οικονομίδη, τον αμυντικό Δημήτρη Σταυρόπουλο, τον μέσο Μιχαήλ Άγγελο Πινιώτη και τους επιθετικούς Άγγελο Κερασίδη και Γεράσιμο Βουκελάτο.

Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο της ομάδας παραμένει το ίδιο και φέτος.

Αναλυτικά:

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Γιάννης Παυλόπουλος

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Δημήτρης Κοροπούλης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ: Βασίλης Βαλιάνος

ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: Βασίλης Παπαδάκης

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ: Πιέρος Θωμάκος

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ: Μάρκος Μαρίνος

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ: Αντώνης Τσαουσάι

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: Χρήστος Κότσι, Δημήτρης Αδαμόπουλος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια