Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήρε 15χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή

Τον ταλαντούχο 15χρονο ποδοσφαιριστή, Ιωάννη Γκέρτσο, απέκτησε ο Πανιώνιος. Ο νεαρός άσος δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες από τους κυα...

Τον ταλαντούχο 15χρονο ποδοσφαιριστή, Ιωάννη Γκέρτσο, απέκτησε ο Πανιώνιος.

Ο νεαρός άσος δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες από τους κυανέρυθρους, έπεισε για την αξία του και θα αγωνίζεται στην U16 του Ιστορικού.

Την είδηση της μεταγραφής γνωστοποίησε η διοίκηση του Ακράτητου, όπου αγωνιζόταν ο Γκέρτσος.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

“Σήμερα 22/7/2016 υπογράφηκε από το Δ.Σ. του Ακράτητου η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή του παιδικού τμήματος Γκέρτσου Ιωάννη (γεννημένος 11/5/2001), στο τμήμα U16 της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ο αθλητής της ομάδας μας, μετά από εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε σε αγώνα του ετήσιου ιδιωτικού τουρνουά RESPECT CUP, προσέλκυσε τα βλέμματα των υπευθύνων του Πανιωνίου. Μετά από άδεια που ζήτησε και πήρε, πραγματοποίησε δοκιμαστικά και κέρδισε την μεταγραφή του. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής παίζει ως σέντερ μπακ και αμυντικός χαφ. Βασικός στη Μικτή ομάδα της Δυτικής Αττικής και με συμμετοχή στη Περιφερειακή Μικτή.

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι συμπαίκτες του, εύχονται καλή τύχη στη νέα του ομάδα, να έχει υγεία, καλή πρόοδο και να πραγματοποιήσει τους στόχους τους.”

1 σχόλιο

  1. Αν παρουμε στο πολο το βραδυνο αυριο παιζουμε το πρωι με απολλωνα κ αυτοι θα κατεβασουν κοσμο στην ηλιουπολη ειναι γραφτε το να παει κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή