Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κλιμάκιο της UEFA στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης

Το γήπεδο της Νέας Σμύρνης επιθεώρησε την Τρίτη (07/06) κλιμάκιο της UEFA, για να κρίνει την καταλληλότητα του ενόψει των υποχρεώσεων της...

Το γήπεδο της Νέας Σμύρνης επιθεώρησε την Τρίτη (07/06) κλιμάκιο της UEFA, για να κρίνει την καταλληλότητα του ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο  Europa League.

Οι άνθρωποι της της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θέλησαν να να διαπιστώσουν από κοντά αν το γήπεδο είναι κατάλληλο για να μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνες του Europa League.

Βέβαια, όπως σημειώνεται από ανθρώπους του Πανιωνίου, ο έλεγχος αυτός μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί όμως και να μην σημαίνει τίποτα, σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας στο Europa League, μετά και την επανεξέταση του φακέλου της από την UEFA.

Βέβαια, άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο είναι αισιόδοξοι πως η "υπόθεση" θα κλείσει θετικά για τον Ιστορικό και η ομάδα θα παίξει κανονικότατα στην Ευρώπη,

Πλέον στη Νέα Σμύρνη περιμένουν από την UEFA να επιβεβαιώσει και τυπικά τη συμμετοχή στα προκριματικά του Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια