Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στη «λίστα» ο Τρούστ - Έκονγκ!

Παντού στην αγορά κοιτάει ο Πανιώνιος για να βρει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχ...

Παντού στην αγορά κοιτάει ο Πανιώνιος για να βρει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι για την ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, ένα ακόμη όνομα παίκτη που προτάθηκε και εξετάζεται από τους κυανέρυθρους είναι αυτό του Νιγηριανού (γεννημένος στην Ολλανδία) Γουίλιαμ Τρούστ - Έκονγκ.

O υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός ανήκει στην Γάνδη και φέτος αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Xαουγκεσούντ της Νορβηγίας.

Τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά είναι ότι είναι δυνατός στις "μονομαχίες" και καλός στο ψηλό παιχνίδι.

Η περίπτωση του, λοιπόν, έχει προταθεί στον Πανιώνιο και οι κυανέρυθροι την μελετούν. Σε περίπτωση που οι άνθρωποι του συλλόγου αποφασίσουν να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του, τότε αναμένεται είτε να γίνει πρόταση για διετή δανεισμό του παίκτη είτε για κανονική μεταγραφή, αφήνοντας ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης (30-35%) στην ομάδα του.

Βέβαια, στον Πανιώνιο εξετάζουν πολλούς ποδοσφαιριστές και μένει να φανεί ποιοι από αυτούς θα επιλεχθούν για να αγωνιστούν στην ομάδα τη νέα σεζόν...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια