Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι τελευταίες ετοιμασίες...

Στις τελευταίες τους ετοιμασίες βρίσκονται στον Πανιώνιο ενόψει της Πέμπτης (16/06), όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της αρνητικής ει...

Στις τελευταίες τους ετοιμασίες βρίσκονται στον Πανιώνιο ενόψει της Πέμπτης (16/06), όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της αρνητικής εισήγησης της Deloitte για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας.

Οι νομικοί της ΠΑΕ δουλεύουν καθημερινά πυρετωδώς και μαζί με τον γενικό διευθυντή Βασίλης Γκαγκατσή ετοιμάζουν τον φάκελο για την υπεράσπιση του συλλόγου, ώστε να παρουσιαστεί η διοίκηση όσο πιο έτοιμη γίνεται ενώπιον της επιτροπής της UEFA.

Φυσικά οι κυανέρυθροι κρατούν κρυφά τα χαρτιά τους, ενώ να σημειωθεί πως παραμένουν αισιόδοξοι πως θα ανατραπεί η απόφαση και θα επιστρέψει το ευρωπαϊκό εισιτήριο στον Πανιώνιο, την ομάδα δηλαδή που το κέρδισε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως το κλίμα στον Πανιώνιο, σε διοίκηση, παίκτες και τεχνικό τιμ είναι πολύ καλό -παρά τα όσα έχουν γίνει- και δεν πρόκειται να τους απογοητεύσει καμία αρνητική απόφαση. Μάλιστα, άπαντες στον σύλλογο γίνονται ακόμη πιο δυνατοί και πεισμώνουν περισσότερο ενόψει και της νέας χρονιάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια