Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εποχή... Luanvi στον Πανιώνιο! (photos)

Την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία ένδυσης, LUANVI, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ...

Την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία ένδυσης, LUANVI, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με την ισπανική εταιρία αθλητικής ένδυσης LUANVI.

Η LUANVI δημιουργήθηκε το 1979 στην Ισπανία και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και παραγωγή αθλητικών ρούχων και αξεσουάρ. Θεωρείται η πιο ιστορική και μία από τις σημαντικότερες ισπανικές εταιρίες αθλητικής ένδυσης. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της LUANVI είναι ο συνδυασμός άριστης ποιότητας, προσωπικής εξυπηρέτησης και ανταγωνιστικών τιμών, γεγονός που της έχει επιτρέψει να έχει πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με επαγγελματικές ομάδες όλων των αθλημάτων.

Η αναγνώριση της LUANVI από τις επαγγελματικές ομάδες της Ισπανίας ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με την ALBACETE και την ELCHE CF στο ποδόσφαιρο και τη VALENCIA PAMESA στο μπάσκετ.

Το 1993, η LUANVI υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την VALENCIA Club de Futbol, η οποία διαρκεί έως το 2000, όπου η VALENCIA C.F. καταφέρνει να ζήσει τον πρώτο της τελικό στο UEFA Champions League και να κερδίσει το έκτο της Copa del Rey.

To 1999, έρχονται οι συνεργασίες με REAL SARAGOZA και τη DEPORTIVO ALAVES, με την οποία φτάνει τον Μάιο του 2001 στον τελικό του UEFA CUP απέναντι στη LIVERPOOL.

Από το 2001 έως το 2015, στο χώρο του ποδοσφαίρου η LUANVI συνεργάστηκε, μεταξύ πολλών άλλων, με τις VILLAREAL CF, MALLORCA CF, HERCULES CF, TENERIFE CF, GIRONA CF, LEVANTE UD, GRANADA CF στην Ισπανία, αλλά και με τις ATLETICO NEWELL’s OLD BOYS και SAN LORENZO στην Αργεντινή.

Στα υπόλοιπα αθλήματα, ενδεικτικά αναφέρονται οι συνεργασίες με VALENCIA BC, ANDORA MORABANC BC, LAGUN ARO BC, με την EL POZO MURCIA την κατά πολλούς καλύτερη ομάδα στον κόσμο στο Futsal, την Εθνική ομάδα Handball της Ισπανίας, ενώ πρόσφατα υπέγραψε συμφωνία για την ανάληψη κάλυψης των ενδυματολογικών αναγκών της Εθνικής Παραολυμπιακής Ομάδας της Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.

Στην Ελλάδα, η LUANVI πρωτοεμφανίστηκε μόλις το 2014 αλλά έχει ήδη να παρουσιάσει σημαντικές συνεργασίες σε όλα τα αθλήματα.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ λοιπόν επέλεξε τη LUANVI για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, την άριστη εξυπηρέτηση και την ευελιξία της σε όλα τα επίπεδα.

Things to Know about LUANVI

H LUANVI ήταν η εταιρία που εισήγαγε το πορτοκαλί χρώμα στις εμφανίσεις της VALENCIA CF, που από τότε αποτελεί ένα από τα βασικά χρώματα της ομάδας.


Στον τελικό του UEFA CUP μεταξύ DEPORTIVO ALAVES και LIVERPOOL το 2001, η LUANVI σχεδίασε τη φανέλα αγώνα του τελικού στην οποία αναγράφονταν τα ονόματα 10.000 φιλάθλων της ALAVES που έζησαν αυτή τη σημαντική στιγμή.


Η LUANVI δημιούργησε μία φανέλα για τη LEVANTE στην οποία χρησιμοποιήθηκε μια ειδική τεχνολογία ώστε τα ονόματα των παιχτών να διαβάζονται από τους τυφλούς φιλάθλους με το σύστημα Braille. Μια παγκόσμια πρωτοβουλία της LUANVI.


Η LUANVI θεωρείται η Νο1 ισπανική εταιρία αθλητικών ειδών, σύμφωνα με σχετικές ψηφοφορίες των ισπανικών αθλητικών εφημερίδων.


H VALENCIA BC κατέκτησε δύο φορές το EUROCUP το 2010 και το 2014 φορώντας LUANVI.


Δεν υπάρχουν σχόλια