Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εξετάζει Γιουσούφ, δύσκολο για Μπεν!

Στον Πανιώνιο καθημερινά φτάνουν "βροχή" οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν μεταγραφικοί στόχοι ...

Στον Πανιώνιο καθημερινά φτάνουν "βροχή" οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν μεταγραφικοί στόχοι για την ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, ένας παίκτης, ο οποίος έχει προταθεί και εξετάζεται από τους ανθρώπους των κυανέρυθρων, είναι ο Μοχάμεντ Γιουσούφ.

Ο 28χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Βέροια, ενώ την προηγούμενη χρονιά έπαιξε στον Εργοτέλη.

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και η εμπειρία του από την Σούπερ Λιγκ είναι ένα θετικό στοιχεία για τους κυανέρυθρους.

Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο έχει προταθεί και ο Μοχάμεντ Μπεν, που ανήκει στον Ολυμπιακό και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Λεβαδειακό.

Πάντως, η δική του περίπτωση δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς το οικονομικό του "κασέ" είναι ιδιαίτερα υψηλό (σ.σ. πάνω από 150.000 χιλ. ευρώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια