Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εξετάζει Κουτσά!

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και πλέον οι άνθρωποι του Πανιωνίου ρίχνουν το βάρος στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ο...

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και πλέον οι άνθρωποι του Πανιωνίου ρίχνουν το βάρος στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι δύο πρώτες κινήσεις έχουν ολοκληρωθεί, με τους Αντωνιάδη και Θεοδωρόπουλο να έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία και ουσιαστικά ήδη να θεωρούνται παίκτες του Ιστορικού.

Επιθυμία των κυανέρυθρων είναι να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές ποδοσφαιριστών, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί σημαντικά και να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ με καλές λύσεις.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ποδοσφαιριστής που φέρεται να έχει προταθεί στον Πανιώνιο -και οι κυανέρυθροι εξετάζουν την περίπτωση του- είναι ο Αίλτον Άλβες Μιράντα, πιο γνωστός ως Κούτσα.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι 27 χρονών, ανήκει στην Τουρκική Καραμπούκσπορ, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με επιτυχία -ως δανεικός- στην Πορτογαλική Ρίο Άβε.

Αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου, έχει καλό χειρισμό της μπάλας, σωστές μεταβιβάσεις, ενώ είναι και δυνατός στις μονομαχίες.

Σε γενικές γραμμές είναι ένας ποιοτικός παίκτης, ο οποίος διαθέτει πλούσια εμπειρία -κυρίως- από το Πορτογαλικό πρωτάθλημα, ενώ έχει αγωνιστεί και στο Europa League.

Βέβαια, είναι μία δύσκολη περίπτωση και μένει να φανεί αν τελικά ο Πανιώνιος κινηθεί για να τον αποκτήσει...

Δείτε στην φωτογραφία στοιχεία του ποδοσφαιριστή, όπως τα παρουσιάζει η ιστοσελίδα "transfermarkt.pt"

Δεν υπάρχουν σχόλια