Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σιώπης: «Είναι τιμή μου...»

O Μανώλης Σιώπης μίλησε στα panionianea.gr για τον τίτλο του MVP της χρονιάς που του έδωσε ο κόσμος του Πανιωνίου, μέσω της μεγάλης ψη...

O Μανώλης Σιώπης μίλησε στα panionianea.gr για τον τίτλο του MVP της χρονιάς που του έδωσε ο κόσμος του Πανιωνίου, μέσω της μεγάλης ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στην ιστοσελίδα μας.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος βγήκε πρώτος στην προτίμηση του κυανέρυθρου κόσμου και έτσι αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Ιστορικού για τη σεζόν 2015-16.

Ο Σιώπης με δήλωση του στα panionianea,gr, τόνισε -μεταξύ άλλων- πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο που βγήκε MVP στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο δυναμικός ποδοσφαιριστής του Ιστορικού:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που βγήκα MVP της χρονιάς σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Πανιώνιος, μετά από την ψήφο του κόσμου στα panionianea.gr. Επίσης είναι μία επιβράβευση για όλη τη χρονιά. 

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή κ. Ουζουνίδη και σε όλο το προπονητικό τιμ για την πάρα πολύ καλή δουλειά που κάναμε και την μεγάλη βελτίωση που είχαμε όλα τα παιδιά. Φυσικά ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερνα τίποτα ούτε εγώ προσωπικά ούτε και η ομάδα, και την διοίκηση που ήταν στο πλευρό μας. Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο του Πανιωνίου για την στήριξη του όλη την χρονιά στην ομάδα».

-Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ και τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια