Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δραστήριος... μεταγραφικά!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται κανονικότατα στον Πανιώνιο, παρά τις τελευταίες εξελίξεις με την UEFA. Μπορεί να ήταν αρνητική τ...

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται κανονικότατα στον Πανιώνιο, παρά τις τελευταίες εξελίξεις με την UEFA.

Μπορεί να ήταν αρνητική τελικά η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την έξοδο του Ιστορικού στην Ευρώπη, ωστόσο η ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει κανονικά μεταγραφές (χωρίς περιορισμούς) και οι άνθρωποι του συλλόγου κοιτάζουν παντού στην... αγορά.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η περίπτωση απόκτησης του Κοσμά Τσιλιανίδη βρίσκεται σε εξαιρετικά προχωρημένο στάδιο. Αν δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, τότε ο 22χρονος εξτρέμ θα βάλει την υπογραφεί του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανέρυθρους.

Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Παναγιώτη Λινάρδου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής την σεζόν που ολοκληρώθηκε ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Football League, όπου αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναιγιάλειου.

Πιο συγκεκριμένα  "μέτρησε" 23 συμμετοχές με 4 γκολ, τραβώντας αρκετά βλέμματα επάνω του.

Φαίνεται, λοιπόν, στις επαφές ανάμεσα σε Πανιώνιο και ποδοσφαιριστή να υπάρχει θετικό κλίμα για συνεργασία και δεν αποκλείεται σύντομα να κλείσει θετικά το θέμα.

Παράλληλα, στον Πανιώνιο περιμένουν να δουν αν τελικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος πάρει την ελευθέρας του από  την ΑΕΚ, ώστε να κάνουν την κίνηση τους και να τον φέρουν πίσω στην Πλατεία.

Τέλος να σημειωθεί , πως στην μεταγραφική "λίστα" δεν υπάρχουν μόνο τα παραπάνω ονόματα, αλλά αρκετές ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τους ανθρώπους της ομάδας να τις εξετάζουν προσεκτικά, ώστε να γίνουν οι καλύτερες επιλογές.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια