Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέλουν ανανέωση Αργυρόπουλου!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει τονίσει πως επιθυμεί να ανανεωθούν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που πιστεύει και θεωρεί πως έχουν θέση στο ...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει τονίσει πως επιθυμεί να ανανεωθούν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που πιστεύει και θεωρεί πως έχουν θέση στο ρόστερ του Ιστορικού και τη νέα σεζόν.

Ένας από αυτούς, λοιπόν, είναι και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο οποίος μπορεί να μην είχε θέση βασικού την χρονιά που ολοκληρώθηκε, ωστόσο όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί δήλωσε "παρών" και βοήθησε την ομάδα.

Επίσης, ο 26χρονος δεξιός μπακ διαθέτει εμπειρία από την Σούπερ Λιγκ, ενώ είναι σημαντικό το γεγονός πως γνωρίζει καλά την ομάδα, με τον τεχνικό του Πανιωνίου να θεωρεί πως αποτελεί μία αξιόπιστη λύση.

Η κυανέρυθρη διοίκηση έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Αργυρόπουλο για έναν ακόμη χρόνο, με τις ίδιες οικονομικές απολαβές που είχε έως τώρα.

Το θέμα ακόμη δεν έχει κλείσει, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις και η "υπόθεση" θα έχει θετική κατάληξη.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια