Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστροφή της Τσιαδή στον Πανιώνιο

Στον Πανιώνιο επέστρεψε μετά από τρία χρόνια η Ιωάννα Τσιαδή. Η 23χρονη γκαρντ, αφού απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες στην Αγία Παρασκευή κα...

Στον Πανιώνιο επέστρεψε μετά από τρία χρόνια η Ιωάννα Τσιαδή.

Η 23χρονη γκαρντ, αφού απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες στην Αγία Παρασκευή και βελτιώσε το παιχνίδι της, επέστρεψε έτοιμη στον Ιστορικό για να βοηθήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α1.

Η σχετική ενημέρωση της Διοικούας επιτροπής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανινίου, μέσω του panionianea.gr:

"O Πανιώνιος ΓΣΣ και η Διοικούσα επιτροπή καλαθοσφαίρισης ανακοινώνουν την επιστροφή στην ομάδα της 23χρονης και με ύψος 1.75 cm γκαρντ Ιωάννας Τσιαδή.

Ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομών του ιστορικού, η Ιωάννα Τσιαδή [με σημαντικές διακρίσεις στο παρελθόν στα πανελλήνια πρωταθλήματα τόσο Κορασίδων, όσο και Νεανίδων με τα χρώματα του Πανιωνίου], τα τελευταία τρία χρόνια είχε παραχωρηθεί "με υποσχετική" στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής, στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, τόσο στην άνοδο στην Α-2, όσο και στις επόμενες περιόδους που η Σάντα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α-2.

Στον Πανιώνιο πιστεύουν ότι οι πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισε η ταλαντούχα Ιωάννα Τσιαδή από τις τρεις γεμάτες χρονιές της συμμετοχής της στην Αγία Παρασκεή θα βοηθήσουν τόσο την ίδια να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της Α-1, όσο και το προπονητικό δίδυμο, που στο πρόσωπό της βλέπουν ήδη μία αξιόπιστη λύση στις θέσεις μακρυά από το καλάθι."




Δεν υπάρχουν σχόλια