Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπακασέτας: «Έχω συμβόλαιο με τον Πανιώνιο...»

Για την κλήση του στην Εθνική, το φιλικό με την Αυστραλία, καθώς και την κατάσταση του με τον Πανιώνιο, μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας στην ΕΡ...

Για την κλήση του στην Εθνική, το φιλικό με την Αυστραλία, καθώς και την κατάσταση του με τον Πανιώνιο, μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την κλήση του και το φιλικό με την Αυστραλία: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την κλήση μου, αλλά θα ήμουν ακόμα πιο χαρούμενος αν ερχόταν το θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά δεν ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες. Έχουμε καλή ομάδα και χάσαμε στο τελευταίο λεπτό».

Για το ότι κλήθηκε σε δύσκολη εποχή, με τα όσα συμβαίνουν: «Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω, εσείς ξέρετε καλύτερα από εμένα».

Για το ότι μπήκε στο περιθώριο από τον Πανιώνιο, μετά τα δημοσιεύματα ότι έχει υπογράψει στην ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να απαντήσω. Έχω συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, αλλά είμαι στην Εθνική και θέλω να απολαύσω αυτή την εμπειρία, την αγάπη των ομογενών».



2 σχόλια

  1. Σε μας το λες ρε Μπακασετα; Εσυ το ξέχασες το συμβολαιο σού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΣΕΣ ΠΟΛΥ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΥΧΑΙΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή