Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Μην στεκόμαστε παραπάνω...

Καλησπέρα σε εσάς στα Πανιώνια Νέα και σε όλους τους φίλους της Πανιωνάρας μας. Στέλνω με αφορμή την τελευταία "κλάψα" κάπο...

Καλησπέρα σε εσάς στα Πανιώνια Νέα και σε όλους τους φίλους της Πανιωνάρας μας.

Στέλνω με αφορμή την τελευταία "κλάψα" κάποιων σχετικά με το θέμα του Τσιλιανίδη. 

Πιστεύω ότι οι νέοι παίκτες ίσως και λόγω ηλικίας να επηρεάζονται αρνητικά από τον μάνατζερ τους και να κοιτούν καθαρά το χρηματικό θέμα σε μία μεταγραφή.

Αλλιώς ρε φίλε μου δεν πας στον Αστέρα όπου ακόμα και πετυχημένοι Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να στεριώσουν. Είναι μία ομάδα που δεν στηρίζει το Ελληνικό στοιχεία και φυσικά δεν έχει τη δυναμική του Πανιωνίου.

Στον Πανιώνιο οι περισσότεροι νεαροί Έλληνες ποδοσφιαιριστές έχουν βγει κερδισμένοι και ανέβασαν την καριέρα τους κατακόρυφα.

Αυτό και μόνο θα έπρεπε να ήταν αρκετό, αλλά προφανώς ακούν λάθος ανθρώπους και οι ίδιοι ίσως είναι μικροί για να ξέρουν να σκεφτούν το σωστό. Δεν πειράζει όμως από τα λάθη μαθαίνουμε όπως θα μάθει και ο Τσιλιανίδης.

Φίλοι Πανιώνιοι μην στεκόμαστε στον Τσιλιανίδη και τον κάθε Τσιλιανίδη. Ο Πανιώνιος είναι τεράστιος σύλλογος για να κάτσει να ασχοληθεί παραπάνω με κάποια νεαρά παιδιά.

Το άστρο στη Νέα Σμύρνη φωτίζει χρόνια και υπό δύσκολες συνθήκες, τώρα ειδικά που τα δύσκολα έχουν ξεπεραστεί η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και με σωστές μεταγραφές, χωρίς τυμπανοκρουσίες, θα είναι δυνατή και τη νεα χρονιά.

Αναγνώστης: Χρήστος Σκ.

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.




Δεν υπάρχουν σχόλια