Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναλαμβάνει ο Βαρουξάκης!

Ο Ίωνας Βαρουξάκης θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, τον νέο διοικητικό ηγέτη του μπασκετικού Πανιωνίου και θα αναλάβει να ηγηθεί της με...

Ο Ίωνας Βαρουξάκης θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, τον νέο διοικητικό ηγέτη του μπασκετικού Πανιωνίου και θα αναλάβει να ηγηθεί της μεγάλης προσπάθειας για άμεση επιστροφή στην Α1. 

Σε νέα διοικητική... τροχιά φαίνεται πως μπαίνει ο Ιστορικός, αφού ο γνωστός εφοπλιστής, Ίωνας Βαρουξάκης, ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη και πλέον θα είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα αναλάβει την διαχείριση της ομάδας, όσο και την οικονομική της ευθύνη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sport24, το βράδυ της Δευτέρας (6/6) ήταν προγραμματισμένη η πρώτη επίσημη επαφή του εφοπλιστή με τους ανθρώπους του Πανιωνίου προκειμένου να τους παρουσιάσει το πλήρες πλάνο που έχει ετοιμάσει για να βοηθήσει τον σύλλογο. Δεν... έπαιζε μόνος του βέβαια, αφού ταυτόχρονα εμφανίστηκε ακόμη ένας εφοπλιστής, δηλώνοντας διατεθειμένος να αναλάβει τις τύχες των "κυανέρυθρων".

Στο φινάλε όμως, αυτός που... επικράτησε ήταν ο Βαρουξάκης, αφού ο μοναδικός του "αντίπαλος" αποσύρθηκε, μην αφήνοντας άλλα περιθώρια στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη.

Πλέον, το τμήμα μπάσκετ του περνά σε μία νέα εποχή και αναμένεται σύντομα να επιταχυνθεί η εκκαθάριση της ΚΑΕ Πανιώνιος, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα με παλαιότερες οφειλές.

Οι πρώτες κινήσεις...
Ο Ίωνας Βαρουξάκης αναμένεται αρχικά επενδύσει το ποσό των 100.000 ευρώ, για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, ενώ φαίνεται πως επιθυμεί να πάρει μαζί του από τη Νίκαια (ήταν ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού) και τον Νίκο Οικονόμου για την τεχνική ηγεσία. Κάτι που σημαίνει πως θα αποχωρήσει ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sport24, το πλάνο του γνωστού εφοπλιστή θα αφορά σε κατ' αρχήν διετή παρουσία στα διοικητικά του συλλόγου, με το ποσό που θα επενδύσει συνολικά να φτάνει τις 250.000 ευρώ. Μόλις εκπνεύσει η διετία, θα καθίσει εκ νέου στο τραπέζι με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, για να συζητηθεί το ενδεχόμενο της περαιτέρω συνεργασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια