Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα βελτιωτικά έργα στη Νέα Σμύρνη

Μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί ή όχι στην Ευρώπη, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βάλει μπροστά έν...

Μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί ή όχι στην Ευρώπη, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βάλει μπροστά ένα... λίφτινγκ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Τις τελευταίες ημέρες οι κυανέρυθροι έχουν ξεκινήσει τα βελτιωτικά έργα στην έδρα της ομάδας, προκειμένου να διορθωθούν κάποια πράγματα και να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες για τους φιλάθλους αλλά και τους δημοσιογράφους.

Αρχικά, θα διορθωθεί το σκέπαστρο που υπάρχει στην κεντρική εξέδρα, καθώς έχουν δημιουργηθεί αρκετές τρύπες και σε πολλές περιπτώσεις όταν βρέχει μπάζει νερά στην εξέδρα. Επίσης θα τοποθετηθούν νέα καθίσματα στις θύρες 4-5-6-7.

Από εκεί και πέρα, η αίθουσα Τύπου θα αλλάξει θέση και θα μεταφερθεί στον χώρο που υπήρχαν τα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ θα βελτιωθούν και τα δημοσιογραφικά θεωρία.

Τέλος, θα γίνει ανακαίνιση στα αποδυτήρια, τα οποία θα μεγαλώσουν και θα πάρουν μία πιο σύγχρονη μορφή.

Αυτές θα είναι οι εργασίες που θα ολοκληρωθούν ενόψει της νέας σεζόν και από του χρόνου αναμένεται να πραγματοποιηθούν περισσότερα έργα στο γήπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια