Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι ανανεώσεις, ο Γκαγκαλούδης και οι επιστροφές...

Ο Νίκος Οικονόμου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του μπασκετικού Πανιωνίου και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδια...

Ο Νίκος Οικονόμου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του μπασκετικού Πανιωνίου και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για το νέο ρόστερ ενόψει Α2.

Αρχικά. σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων με παίκτες που την σεζόν που ολοκληρώθηκε αποτέλεσαν σημαντικά "γρανάζια" για την άνοδο της ομάδας. Μίχαλος, Κόκκαλης και φιλιππάκος είναι τρεις από αυτούς (όχι οι μόνοι), με τους οποίους αναμένεται να συνεχίσει ο Πανιώνιος και στην Α2.

Από εκεί και πέρα, ήδη στο κυανέρυθρο μεταγραφικό στόχαστρο έχει προστεθεί ένα «βαρύ» όνομα στον χώρο του μπάσκετ. Ο λόγος για τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος αρέσει στους ανθρώπους του συλλόγου, ενώ είναι από τα αγαπημένα παιδιά και του Νίκου Οικονόμου (είχαν συνεργαστεί στην Λιβαδειά).

Ο πολύπειρος γκαρντ έχει φάει με το… κουτάλι τις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ και σίγουρα αν αποκτηθεί θα προσφέρει μεγάλη εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ του Ιστορικού.

Οι… επιστροφές!

Στον Πανιώνιο εξετάζουν και νεαρούς παίκτες, οι οποίοι αποχώρησαν πέρυσι από την ομάδα.

Πρώτα απ’ όλα υπάρχει η επιθυμία να αποκτηθεί ο Σωτήρης Μπιλλής, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα από την οικογένεια του Πανιωνίου και οι άνθρωποι του Ιστορικού θεωρούν πως θα μπορέσει τη νέα σεζόν να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες. Την χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου.

Μία ακόμη περίπτωση αθλητή, που αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, εξετάζουν οι κυανέρυθροι. Το όνομα αυτού Ανδρέας Πετρόπουλος. Ο 22χρονος παίζει στην θέση 2, είναι ιδιαίτερα καλός αμυντικός, ενώ μπορεί να προσφέρει και στην επίθεση. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Δόξα Λευκάδας.

Τέλος, οι Νεοσμυρνιώτες κοιτούν με πολύ ενδιαφέρον και την περίπτωση απόκτησης του Δημήτρη Σταματή. Αναμφίβολα πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη «υπόθεση», ωστόσο στον Πανιώνιο φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν να πείσουν τον παίκτη να επιστρέψει στην ομάδα και να αγωνιστεί στην Α2.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια