Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο προπονητικό καμπ της Κω ο Μανίκας

Παρουσία του Αντώνη Μανίκα, ως επικεφαλής τμήματος σκάουτινγκ του Πανιωνίου, συνεχίστηκε το 8ημερης διάρκειας προπονητικό καμπ που διοργ...

Παρουσία του Αντώνη Μανίκα, ως επικεφαλής τμήματος σκάουτινγκ του Πανιωνίου, συνεχίστηκε το 8ημερης διάρκειας προπονητικό καμπ που διοργανώνει ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω σε συνεργασία με την Football Academy Germany.

Οι εν λόγω προπονήσεις αφορούν ποδοσφαιριστές ηλικιών U13 και U15 και σε αυτές συμμετέχουν ποδοσφαιριστές από διάφορες ακαδημίες του νησιού της Κω, γειτονικών νησιών αλλά και ακαδημιών της ηπειρωτικής χώρας.

Το πρόγραμμα επιβλέπουν οι γνωστοί στην Ευρώπη και συνιδρυτές της FAG,προπονητές Andi Raducanu και Pablo Mejias Yanez,οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στην ατομική βελτίωση ποδοσφαιριστών και δημιουργοί του προγράμματος "Brain Kinetik".

Μάλιστα, τα τοπικά μέσα έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσία του Αντώνη Μανίκα στις προπονήσεις, τονίζοντας το γεγονός πως έδωσε το "παρών" ο υπέυθυνος σκάουτινγκ του Πανιωνίου επικυρώνει την αξία του επιπέδου των προπονήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια