Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι αντιδράσεις του κόσμου...

Τα σενάρια περί αγοράς ΑΦΜ (της Κηφισιάς) και συμμετοχής της ομάδας στην Α1 έφεραν αντιδράσεις στον κόσμο του Πανιωνίου. Δημοσιεύματα ή...

Τα σενάρια περί αγοράς ΑΦΜ (της Κηφισιάς) και συμμετοχής της ομάδας στην Α1 έφεραν αντιδράσεις στον κόσμο του Πανιωνίου.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Ίων Βαρουξάκη να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αγοράσει το ΑΦΜ της Κηφισιάς - η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα- και ο Πανιώνιος να απιστρέψει από φέτος στην Α1.

Η εν λόγω είδηση δεν άρεσε και πολύ σε μεγάλη μερίδα φίλων του Πανιωνίου, οι οποίοι μέσω των social media, εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για μία τέτοια κίνηση. Χαρακτηριστικά ανέφεραν: «Ο Πανιώνιος έχει μάθει μέσα στο γήπεδο να ανεβαίνει κατηγορίες…».

Οι εν λόγω αντιδράσεις, λοιπόν, φαίνεται πως έφτασαν και στα αυτιά του κ. Βαρουξάκη και τον έχουν κάνει να το ξανασκεφτεί το εν λόγω θέμα.

Άλλωστε -όπως βγαίνει από το κοντινό περιβάλλον του νέου διοικητικού ηγέτη της ομάδας- δεν θέλει σε καμία περίπτωση αν έρθει σε κόντρα με τον κόσμο του συλλόγου, εναντίον επιθυμεί να αγκαλιάσουν οι φίλαθλοι την φετινή προσπάθεια και να στηρίξουν δυναμικά την ομάδα.

Πάντως, η ενημέρωση του Πανιωνίου, μέσω της σελίδας του στο Facebook, η οποία ανέφερε -μεταξύ άλλων: ".. ο σχεδιασμός του Πανιωνίου για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας συνεχίζεται απρόσκοπτα", ίσως να δείχνει πως τελικά η απόφαση έχει παρθεί. Αυτό, τουλάχιστον, μπορούμε να "μεταφράσουμε" από το εν λόγω κείμενο...

Μένει, λοιπόν, να φανεί τι θα γίνει οριστικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια