Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλησιάζει Μπεν...

Ένα από τα ονόματα επιθετικών που εξετάζουν στον Πανιώνιο είναι αυτό του Μοχάμεντ Μπεν και όπως φαίνεται οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά ...

Ένα από τα ονόματα επιθετικών που εξετάζουν στον Πανιώνιο είναι αυτό του Μοχάμεντ Μπεν και όπως φαίνεται οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Στους κυανέρυθρους αρέσει η περίπτωση του ποδοσφαιριστή από τις Κομόρες και ήδη έχουν βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για να τον φέρουν στη Νέα Σμύρνη.

Πάντως, το συμβόλαιο του Μπεν με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα μεγάλο για τα δεδομένα του Πανιωνίου, οπότε όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα αποκτηθεί (αν πάνε όλα καλά) με την μορφή δανεισμού. Βέβαια, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα είναι για ένα ή δύο χρόνια).

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους του Ιστορικού και της ΑΕΚ, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του Μπακασέτα. Στον Πανιώνιο περιμένουν από τους "κιτρινόμαυρους" να ανεβάσουν την προσφορά τους, ώστε να υπάρξει συμφωνία και ο παίκτης να παραχωρηθεί στην περίοδο του Καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια