Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η δυσαρέσκεια και οι επόμενες κινήσεις

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια που έχει προκληθεί στις τάξεις του Πανιωνίου, απο τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες που θέλουν να "κόβ...

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια που έχει προκληθεί στις τάξεις του Πανιωνίου, απο τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες που θέλουν να "κόβεται" ο φάκελος της ομάδας.

Μάλιστα όπως "βγαίνει" από τους κυανέρυθρους, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τη στάση του ανθρώπου της Deloitte που εξέτασε τον φάκελο, αφού δεν ενημέρωσε και δεν απεύθυνε κανένα ερώτημα-θέμα στην ΠΑΕ πριν συντάξει την έκθεση του. Βέβαια από τον Πανιώνιο τονίζουν πως πρόκειται για εισήγηση και όχι τελική απόφαση.

Από τη Νέα Σμύρνη τονίζεται οτι υπάρχουν απαντήσεις για όλα τα θέματα που αναφέρονται στην έκθεση και έχουν τακτοποιηθεί όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες του συλλόγου.

Επίσης στον Πανιώνιο υποστηρίζουν πως το άρθρο 106 δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ στην ΠΑΕ και σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτή η κατηγορία. Παράλληλα -όπως αναφέρει και η έκθεση- αποδεικνύεται πως η κυανέρυθρη ΠΑΕ έχει ρυθμίσει και αποπληρώσει τα χρέη στο δημόσιο, ύψους 4.200.000 εκ. ευρώ!

Φυσικά η ΠΑΕ, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, θα προσπαθήσει να αποδείξει έως το τέλος ότι έχει απόλυτο δίκιο στην υπόθεση και θα δώσει το "παρών" με την παρουσία της διοίκησης αλλά και νομικών στην εκδίκαση της υπόθεσης στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ. Τελος, δεν αποκλείεται, μετά τα τελευταία γεγονότα, οι κυανέρυθροι να προχωρήσουν σε νομικές διαδικασίες για να αποκαταστήσουν την αλήθεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια