Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Του έχει πάρει τον... αέρα (video)

Τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη θα αντιμετωπίσει ο Ιστορικός στην πρεμιέρα των play off και τα panionianea.gr σας θυμίζουν τι έγινε σ...

Τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη θα αντιμετωπίσει ο Ιστορικός στην πρεμιέρα των play off και τα panionianea.gr σας θυμίζουν τι έγινε στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι κυανέρυθροι, έχουν πάρει τον "αέρα" από την ομάδα της Λεωφόρου, καθώς στα δύο φετινά παιχνίδια μετρούν μία νίκη (στη Νέα Σμύρνη) και μία ισοπαλία (εκτός έδρας). Δείτε παρακάτω πιο αναλυτικά...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ 1-0

Ο Πανιώνιος υποδέχθηκε νωρίς στη σεζόν την ομάδα του ΠΑΟ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ επικράτησε με 1-0.

Σκόρερ του Ιστορικού αναδείχθηκε ο Μπακασέτας με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 33ο λεπτό.

Η ομάδα του Ουζουνίδη προερχόταν από το "διπλό" επί του Ηρακλή και κόντρα στον ΠΑΟ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και δίκαια έφτασε στην επικράτηση.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Αν. Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Ηλ. Αλεξέας (Μεσσηνίας), Δ. Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Βλάχος, Σιώπης, Καραμάνος (Μητρόπουλος 74'), Μπουμάλ (Βιγιάλμπα 87'), Κόρμπος, Μασούρας, Μπακασέτας (Καρίμ 92').

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ): Στιλ, Ζέκα, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός (Μαρινάκης 46'), Αμπέντ (Νίνης 68'), Πράνιτς, Πέτριτς (Καλτσάς 46'), Καρέλης, Μπεργκ.

Γκολ: 33' Μπακασέτας

Κίτρινες: 38' Αμπέντ, 65' Καρέλης, 87' Ταυλαρίδης, 94' Παπαδόπουλος.

Το βίντεο με τις φάσεις και το γκολ του Μπακασέτα 



ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0 

Στον αγώνα του δεύτερου γύρου, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Πανιώνιος πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, όμως κατάφερε να φύγει αλώβητος από την έδρα του αντιπάλου του.

Το τελικό 0-0 προήλθε -κυρίως- από την σπουδαία εμφάνιση του Διούδη. Ο τερματοφύλακας του Ιστορικού πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το "μηδέν" στην εστία του.

Πάντως, αν ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο πιο προσεκτικός στις επιθετικές του ενέργειες, είχε τις προϋποθέσεις για να φύγει ακόμα και με το "διπλό".

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαϊδης"

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος, Μιχαήλ Δόσης (Αθηνών)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πέτριτς, Ζέκα, Αμπέντ (76' Πέτριτς), Εσιέν (85' Λουντ), Κλωναρίδης (62' Καλτσάς), Μπουμάλ, Μπεργκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Τασουλής, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (81' Βιγιάλμπα), Μπακασέτας (89' Αργυρόπουλος), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ (66' Καθάριος).

Γκολ: -

Κίτρινες: 56' Αμπέντ/37' Χατζηισαϊας

Δείτε εδώ όλο το παιχνίδι


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια