Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσιάκος:: «Νιώθω ευλογημένος...»

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr  παραχώρησε ο Γιώργος Τσιάκος. Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη Η "κολόνα" του Πα...

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Γιώργος Τσιάκος.

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Η "κολόνα" του Πανιωνίου κάτω από τα καλάθια, ο Γιώργος Τσιάκος, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Ο έμπειρος σέντερ αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Α2, στην επόμενη σεζόν που θα βρει την ομάδα στην Α2. για το πως έζησε ο ίδιος την φετινή χρονιά, αλλά και για το αγωνιστικό του μέλλον.

Παράλληλα, περιέγραψε εκείνα τα λεπτά στη Νίκαια, όπου μέσα σε λίγα λεπτά η ομάδα έφυγε από την... κόλαση τής ήττας από τον Ιωνικό και πήγε στον... παράδεισο της απευθείας ανόδου (με την νίκη του Κρόνου επί του Αμύντα).

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Ιστορικού και την φετινή του δυναμική υποστήριξη προς την ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Τσιάκου στα panionianea.gr:

-Μπορεί να είναι κοινότυπη η ερώτηση, αλλά θέλω να ξεκινήσουμε από αυτή. Πες μου τα συναισθήματα για το πρωτάθλημα και την άνοδο...

«Ικανοποίηση και ευτυχία, γιατί ένας πολύ δύσκολος στόχος που βάλαμε το καλοκαίρι κατάφερε να υλοποιηθεί. Είδαμε τους κόπους μας να ανταμείβονται και μαζί με την δικιά μας ευτυχία να κάνουμε ευτυχισμένους και τους οπαδούς μας».

-Θέλω να μου περιγράψεις εκείνα τα λεπτά στη Νίκαια. Τελειώνει με ήττα ο αγώνας σας και λίγο αργότερα μαθαίνετε πως ο Κρόνος νίκησε τον Αμύντα στην παράταση και εσείς παίρνετε την απευθείας άνοδο...

«Στο παιχνίδι δεν ήμασταν σταθεροί, είχαμε πολύ άγχος, τραυματίστηκα κιόλας κατά την διάρκεια του αγώνα και εγώ και ο Φιλιππάκος και φάνηκε πως χάνουμε τον έλεγχο του αγώνα, έρχεται η ήττα και η απογοήτευση. Μείνανε αμίλητοι στα αποδυτήρια και περιμέναμε σιωπηλά την λήξη στο Κρόνος-Αμύντας γιατί ξέρουμε πως ο Κρόνος είναι πολύ σκληρή ομάδα μέσα στην έδρα της. Και ξαφνικά... απογείωση και απέραντη ευτυχία, τρέλα, συναισθήματα που μόνο το άθλημα του μπάσκετ μπορεί να προσφέρει».

-Πως θα χαρακτήριζες την χρονιά για τον Πανιώνιο;

«Μία νέα σελίδα, μία νέα αρχή, ένα restart!».

-Τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος θα παίξει στην Α2. Πιστεύεις  ότι θα είναι και από εκεί περαστική ομάδα;

«Όταν βρίσκεσαι στον Πανιώνιο είσαι καταδικασμένος να κανείς πάντα πρωταθλητισμό και να προσφέρεις στην ομάδα το 100% σου. Για το αν θα είναι περαστική η ομάδα και  από την Α2, το εύχομαι αλλά είναι νωρίς για να το κουβεντιάζουμε αυτό τώρα».

-Θα είναι ο Γιώργος Τσιάκος στον Πανιώνιο της Α2; 

«Έχω συμβόλαιο και για του χρόνου, υπηρέτησα την ομάδα στην πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία της και αυτό με έκανε δεθώ με τον Πανιώνιο, με τους οπαδούς αλλά και με τους διοικητικούς ανθρώπους που βγήκαν μπροστά, έβαλαν πλάτη και πέτυχαν και αυτοί. Υπάρχει κοινή διάθεση να είμαι στην ομάδα και του χρόνου και να ισχύσει το συμβόλαιο μου, αλλά θα τα δούμε όλα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και με την διοίκηση και με τον προπονητή».

-Έχεις ζήσει ανόδους και με την ΑΕΚ, η φετινή σεζόν πως ήταν για σένα;

«Φέτος ήταν συγκλονιστική η χρονιά γιατί εμείς οι τρεις μεγάλοι (σ.σ. Τσιάκος, Μίχαλος, Κόκκαλης) με την εμπειρία έπρεπε να παρασυρουμε μαζί μας και τα νέα παιδιά και στα δύσκολα να βγούμε μπροστά. Νομίζω ανταποκριθήκαμε όλοι στην ομάδα και γι' αυτό είμαι περήφανος για τους συμπαίχτες μου. Βάλαμε όλοι το εγώ μας κάτω από την ομάδα για να τα καταφέρουμε!».

-Ο κόσμος του Πανιωνίου ήταν στο πλευρό σας όλη τη χρονιά και σας στήριξε δυναμικά για να πετύχετε τον στόχο... 

«Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας γιατί πάντα ήταν δίπλα μας. Μας στήριξαν, μας έδωσαν κουράγιο και δύναμη στα δυσκολα. Όπως έχω ξαναπεί τις μεγάλες αγάπες τις στηρίζεις στα δύσκολα,,στα εύκολα όλοι εκεί είναι. Ο κόσμος του Πανιωνίου ήταν εκεί στα πιο δύσκολα κ για αυτό τον ευχαριστούμε και του ανταποδίδουμε την αγάπη που μας έδωσε όλη την χρονιά. Ακόμα και στο τελευταίο ματς ήταν εκεί».

-Κλείνοντας θέλω να μου πεις εσύ πως νιώθεις για την επιτυχία και να στείλεις το δικό σου μήνυμα για την επόμενη μέρα... 

«Νιώθω ευλογημένος που καταφέραμε να κάνουμε τόσο κόσμο ευτυχισμένο. Η σεζόν για μένα ήταν κουραστική αλλά και πολύ πετυχημένη γιατί πετύχαμε κάτι που τον Σεπτέμβρη που με πλησίασαν οι άνθρωποι του Πανιωνίου φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο. Όσο για το μήνυμα, θέλω να πω ότι το πρώτο βήμα της επιστροφής της ομάδας έγινε. Τώρα ξεκούραση, καθαρό μυαλό και σταθερά βήματα για τη νέα χρονιά».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια