Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Του κόστισε μία αμυντική αδράνεια...

Ο ελλιπής Πανιώνιος στάθηκε καλά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όμως μία αμυντική αδράνεια στο 78ο λεπτό του στέρησε το θετικό ...





Ο ελλιπής Πανιώνιος στάθηκε καλά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όμως μία αμυντική αδράνεια στο 78ο λεπτό του στέρησε το θετικό αποτέλεσμα.

Οι κυανέρυρθοι του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τον αντίπαλο τους στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα είχαν τις δικές τους καλές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκολ.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στο 78ο λεπτό, όταν ο Λέτο -μετά από αμυντική ολιγωρία της άμυνας του Πανιωνίο- με κοντινό πλασέ "έγραψε" το τελικό 1-0 για την ομάδα του.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με αρκετές και σημαντικές απουσίες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε στην διάθεση του τους Καρίμ, Καραμάνο, Διούδη και Μπακασέτα.

Έτσι, όπως και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες που δεν έχουν πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια τους ως βασικοί, όπως οι Γιαννιώτης, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν και Καθάριος. Αξίζει να σημειωθεί πως οι κυανέρυθροι παρατάχθηκαν με μία αμιγώς ελληνική ενδεκάδα!

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό δημιούργησε και έχασε τεράστια ευκαιρία. Στην αντεπίθεση ο Μασούρας έβγαλε όμορφη κάθετη πάσα στον Χαλκιαδάκη, αυτός έκανε σωστά το πλασέ, όμως ο Μολέδο έδιωξε την μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή του τέρματος.

Στο επόμενο λεπτά οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες, με τον Γιαννιώτη να προλαβαίνει το σουτ του Αμπέντ και εν συνεχεία τον Κόρμπο να κόβει την προσπάθεια του Λέτο.

Και στα επόμενα λεπτά το παιχνίδι ήταν «ανοιχτό», με τον Πανιώνιο να παίζει επιθετικά. Στο 10’ ο Καθάριος βρήκε χώρο, έκανε και το σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Στιλ μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του ΠΑΟ να απειλήσει, με τον Γιαννιώτη όμως να αντιδράσει ξανά σωστά, διώχνοντας σε κόρνερ το σουτ του Αμπέντ.

Στο 41’ ο Πανιώνιος προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Ρισβάνης τραυματίστηκε και την θέση του στον αγωνιστικό χώρο πήρε ο Πατσατζόγλου. Έτσι, ένας ακόμη βασικός παίκτης της ομάδας τέθηκε νοκ άουτ και προστέθηκε στις ήδη πολλές αρκετές απουσίες.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι κυανέρυθροι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να ανοίξουν το σκορ. Ο Μπαργκάν πήρε την μπάλα από τον Κουτρουμπή, όμως δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Στιλ, που είχε βγει έξω από την περιοχή του.

Το 0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, με τον Πανιώνιο -παρά τις πολλές απουσίες- να στέκεται καλά στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, μη δεχόμενος ιδιαίτερες απειλές και μάλιστα έχοντας μία πολύ καλή ευκαιρία για να έχει πάρει το προβάδισμα (στο 3ο λεπτό).

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να απειλεί πρώτος. Στο 48’ ο Καθάριος μέσα αριστερά από την περιοχή έκανε μία συρτή σέντρα-σουτ, με την Χαλκιαδάκη να μην μπορεί να μπει στην πορεία της μπάλας και εν τέλει τον Στιλ να μπλοκάρει.

Δύο λεπτά αργότερα «απάντησε» ο ΠΑΟ, όταν ο Λέτο από κοντά έκανε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους κυανέρυθρους να στέκονται πολύ καλά στο γήπεδο και με αντεπιθέσεις να προσπαθεί να φανεί απειλητικός.

Στο 71’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν, ο Καθάριος με πλασέ στη κίνηση έστειλε την μπάλα προς την εστία, όμως ο Στιλ μπλόκαρε εύκολα.

Έξι λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος δημιούργησε μία ακόμη τελική ενέργεια, με τον Βλάχο να κάνει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα, όμως, πάνω από την εστία του Στιλ.

Οι κυανέρυθροι μπορεί να έβρισκαν χώρους για να «χτυπήσουν, όμως στο 78’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τον στόχο και να ανοίξουν το σκορ. Ο Πέτριτς έκανε σουτ-τσαφ μέσα από την περιοχή και μετά από ολιγωρία της άμυνας ο Λέτο με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Ουζουνίδη δεν απειλούταν ιδιαίτερα από τον αντίπαλο του, όμως αυτή η αμυντική αδράνεια ήταν αρκετή για να βρεθεί πίσω στο σκορ ο Ιστορικός.

Ο Πανιώνιος, μη έχοντας καθαρό επιθετικό στην ενδεκάδα, δεν ήταν εύκολο να βρουν στη συνέχεια τρόπους για να απειλήσουν μέσα από την περιοχή, με τους Χαλκιαδάκη και Καθάριο να κάνουν ουσιαστικά το παιχνίδι της ομάδας, με την σωστή τελική ενέργεια όμως να λείπει.

Έτσι, παρά την κυανέρυθρη πίεση των τελευταίων λεπτών, το γκολ δεν ήρθε, με το 1-0 να μένει έως το φινάλε!

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μαρινάκης (63’ Μέστο), Χουχούμης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Αμπέντ (73’ Μπουμάλ), Εβαντζελίστα, Ζέκα, Βλαχοδήμος (58’ Κλωναρίδης), Λέτο, Πέτριτς

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννιωτης, Τασουλης, Οικονόμου, Κόρμπος, Χαλκιαδάκης, Μπαργκαν (74’ Αργυρόπουλος), Μασουρας, Σιωπης (81’ Βιγιάλμπα), Βλαχος, Ρισβάνης (41’ Πατσατζόγλου), Καθαριος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια