Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέλει να «δέσει» Σιώπη, Ρισβάνη - Ρεπορτάζ για τις ανανεώσεις

Εκτός από τον μεταγραφικό σχεδιασμό, στον Πανιώνιο έχουν βάλει μπροστά και το θέμα των ανανεώσεων. Ρεπορτάζ του panionianea.gr . Η αρχή...

Εκτός από τον μεταγραφικό σχεδιασμό, στον Πανιώνιο έχουν βάλει μπροστά και το θέμα των ανανεώσεων. Ρεπορτάζ του panionianea.gr.

Η αρχή έχει ήδη γίνει από την κυανέρυθρη διοίκηση, καθώς όπως έχουμε αναφέρει ξανά, οι Βαλεντίνος Βλάχος, Οικονόμου και Μασούρας έχουν βάλει την υπογραφή τους σε συμβόλαιο ανανέωσης μέχρι το 2018..

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, κρούση για ανανέωση των συμβολαίων τους έχουν δεχτεί και οι Σιώπης Ρισβάνης, με τους ανθρώπους του συλλόγου να επιθυμούν να "δέσουν" του δύο ποδοσφαιριστές με νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα, αμφότεροι οι παίκτες δείχνουν θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο και αν όλα πάνε καλά και ανανεώσουν με τον Ιστορικό, τότε σίγουρα θα πρόκειται για μία σημαντική επιτυχία της διοίκησης.

Από εκεί και πέρα ο αρχηγός, Παναγιώτης Κόρμπος, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Πανιώνιο για νέο διετές συμβόλαιο, ενώ και η περίπτωση του Αργυρόπουλου εξελίσσεται θετικά για μονοετή συμβόλαιο.

Στην "Πλατεία" υπάρχουν σκέψεις για να ανανεωθεί και το συμβόλαιο του Πατσατζόγλου, μέχρι το 2020. Οι κυανέρυθροι πιστεύουν στο ταλέντο του νεαρού αμυντικού και εμφανίζονται διατεθημένοι να τον κρατήσουν στη Νέα Σμύρνη.

Τέλος, πρόταση ανανέωσης στην Μπριζ για την ανανέωση δανεισμού του Διούδη θα καταθέσει ο Πανιώνιος, ωστόσο τα πράγματα φέρονται να είναι πολύ δύσκολα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, όπως της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, ενώ δεν αποκλείεται να μπει δυναμικά για την απόκτηση του και ο Ολυμπιακός (αν αποχωρήσει ο Ρομπέρτο).

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια