Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όνειρο η Εθνική - Tην καλύτερη θέση στα play off»

Ο πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου, Τάσος Μπακασέτας, μίλησε για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας και τη νέα πρόκληση της καριέρας του, τη δι...

Ο πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου, Τάσος Μπακασέτας, μίλησε για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας και τη νέα πρόκληση της καριέρας του, τη διαδικασία των πλέι οφ, την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τους στόχους του Πανιωνίου σ' αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την κλήση στην Εθνική: "Είναι ένα όνειρο που γίνετε πραγματικότητα. Όχι μόνο για μένα. Κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής θέλει να έρθει αυτή η στιγμή στην καριέρα του. Να κληθεί στην Εθνική ομάδα. Είμαι ακόμα περισσότερο χαρούμενος γιατί ήταν ένας από τους προσωπικούς μου στόχους φέτος".

Για το αν είχε απογοητευτεί μετά τη μη κλήση του στα προηγούμενα φιλικά: "Δεν απογοητεύομαι τόσο εύκολα. Είναι κάτι που προσπαθώ χρόνια. Στην αρχή μπορεί να στεναχωρήθηκα, αλλά μετά μου πέρασε. Αν σκεφτούμε ότι πέρυσι δεν μπορούσα να βγάλω ένα ολόκληρο 90λεπτο σε υψηλό βαθμό, φέτος έφτασε ένα βήμα πριν την Εθνική Ελλάδας που αυτό σημαίνει ότι υπάρχει βελτίωση στον εαυτό μου. Και πραγματικά αυτά τα χρόνια που θα αγωνίζομαι θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς. Δεν υπήρχε ούτε πείσμα, ούτε τίποτα. Συνέχισα να δουλεύω και περίμενα ότι θα ερχόταν αυτή η στιγμή. Είτε θα ήταν φέτος, είτε του χρόνου".

Για το πως περιμένει αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα του: "Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είναι λίγο περίεργο όλο αυτό που γίνεται. Η Εθνική σίγουρα δεν βρίσκεται στο καλύτερο σημείο που έχει υπάρξει ποτέ, όμως υπάρχει όρεξη απ' όλους. Δεν γνωρίζω πολύ καλά πως λειτουργούν τα πράγματα στην Εθνική Ανδρών. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ καλό κλίμα, θα με υποδεχθούν οι "παλιοί" με ωραίο τρόπο γιατί έτσι συμβαίνει πάντα. Οπότε και εγώ θα αισθανθώ μέλος της Εθνικής ομάδας από την πρώτη στιγμή".

Για την πρεμιέρα των πλέι οφ και πως περιμένει τη διαδικασία των πλέι οφ: "Πιστεύω πως το πιο σημαντικό στα πλέι οφ είναι τα πρώτα παιχνίδια, για να πάρει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση. Αν είμαστε όπως πρέπει σε όλα τα παιχνίδια και πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, πιστεύω πως μετά θα συνεχίσουμε στα υψηλά στάνταρ απόδοσης που είχαμε όλο το χρόνο. Έτσι έγινε και φέτος. Ξεκινήσαμε από ένα διπλό στον Ηρακλή και στη συνέχεια είχαμε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση και κάναμε καλά ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μπούμε από το πρώτο λεπτό δυνατά. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά, έχουμε ξεκουραστεί και το μόνο που περιμένουμε είναι αυτά τα παιχνίδια".

Για την κυριαρχία του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ και το αήττητο που έχουν οι "κυανέρυθροι" στο πρωτάθλημα: "Η αλήθεια είναι πως εδώ και δύο χρόνια κάνει τη διαφορά στα πλέι οφ και πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Πιστεύω θα είναι διαφορετικός Παναθηναϊκός. Είδαμε ότι μετά τα Χριστούγεννα έκανε κάποιες προσθήκες, άλλαξε και το σύστημα, γενικότερα όλη η φιλοσοφία της ομάδας. Περιμένουμε να τον δούμε".

Για την παρουσία των Λέτο και Μπεργκ: "Είναι δύο πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Με χρόνια στο ποδόσφαιρο, έχουν επιτυχίες και φιλοδοξίες. Δίνουν σε κάθε αγώνα το 100%. Είναι παίκτες κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για τον ρεαλιστικό στόχο του Πανιωνίου στα πλέι οφ: "Έχουμε κάνει αυτό που κανείς δεν περίμενε για τον Πανιώνιο. Έχουμε πάει την ομάδα στα πλέι οφ. Πολλοί πιστεύουν ότι εντάξει μέχρι εδώ ήταν η ομάδα. Μπορεί να πιστεύουν ότι και εμείς θεωρούμε κάτι τέτοιο. Ότι αφού φτάσαμε ως εδώ η χρονιά είναι πετυχημένη. Από τη στιγμή που μπήκαμε στα πλέι οφ δεν τελειώνει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάρουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε. Δεν ξέρω ποια θα είναι αυτή η θέση. Μπορεί να είναι η πρώτη, η δεύτερη, η τρίτη ή και η τελευταία. Το σημαντικό είναι όταν τελειώσει αυτό το μίνι πρωτάθλημα ο καθένας να έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να είναι απόλυτα ικανοποιημένος".

Δεν υπάρχουν σχόλια