Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το «ευχαριστώ» του Μπακασέτα (photo)

Ο Τάσος Μπακασέτας -χωρίς αμφισβήτηση- ήταν από τους πρωταγωνιστές του φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν και δίκαια βρέθηκε στους καλύτερους πα...

Ο Τάσος Μπακασέτας -χωρίς αμφισβήτηση- ήταν από τους πρωταγωνιστές του φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν και δίκαια βρέθηκε στους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. 

Ο άσος του Πανιωνίου, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, έστειλε το δικό του, προσωπικό, ευχαριστώ προς όλους, ποστάροντας το βραβείο του από την καλύτερη 11άδα της χρονιάς.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με πίστεψαν κ με στήριξαν με την ψήφο τους. Αυτό το βραβείο αποτελεί επιβράβευση για μένα όλα αυτά τα χρόνια. Αφιερωμένο στον Θεό που με έχει υγιή,στην οικογένεια μου που πάντα με στηρίζει και στο τεχνικό επιτελείο κ τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα!»

Η σχετική ανάρτηση του "Μπάκα":


Θυμίζουμε ότι θέση στους καλύτερους ποδοσφαιριστές της φετινής σεζόν πήραν και οι Σιώπης, Οικονόμου από τον Πανιώνιο, ενώ καλύτερο γκολ του πρωταθλήματος βγήκε αυτό που πέτυχε ο Καρίμ στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια