Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάντιτς: «Είμαι Πανιωνάρα!»

Ο αγαπημένος στους κυανέρυθρους φιλάθλους, Μίλινκο Πάντιτς, μίλησε για τον Πανιώνιο, τα όσα θυμάται από το πέρασμά του από τη Νέα Σμύρνη,...

Ο αγαπημένος στους κυανέρυθρους φιλάθλους, Μίλινκο Πάντιτς, μίλησε για τον Πανιώνιο, τα όσα θυμάται από το πέρασμά του από τη Νέα Σμύρνη, ενώ δήλωσε Πανιωνάρα!

Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε ο Μίλινκο Πάντιτς για τον Πανιώνιο, τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία, την Ατλέτικο τότε και τώρα, καθώς και τα όσα θυμάται από το πέρασμά του από τη Νέα Σμύρνη. Ο Σέρβος, μάλιστα, δήλωσε Πανιωνάρα, ενώ δε θα είχε πρόβλημα να αναλάβει και την τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την τότε Γιουγκοσλαβία: «Το 1991 ήρθα στον Πανιώνιο και μετά ξεκίνησε ο πόλεμος. Προπονητής στον Πανιώνιο ήταν ο Βούκοτιτς και βλέπαμε και ακούγαμε τι γινόταν στην Γιουγκοσλαβία. Όλοι εμείς ζούμε και σκεφτόμαστε πως ήταν πριν η χώρα, ένα μεγάλο και όμορφο κράτος. Κανένας δεν ήθελε τον πόλεμο, υπήρχαν σχέσεις μεταξύ τους Σέρβοι, Κροάτες».

Για το παρατσούκλι Σόλε: «Η γιαγιά μου με φώναζε Σόλε».

Για τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι η μεγάλη μου αγάπη. Μετά την γυναίκα μου επόμενη αγάπη είναι ο Πανιώνιος. Μου έδωσε μεγάλη ευκαιρία γιατί στην Παρτιζάν δεν αγωνιζόμουν πολύ. Στον Πανιώνιο πήρα την ευκαιρία, έπαιξα κι έδειξα το ταλέντο μου και πέρασα τέσσερα φανταστικά χρόνια. Πέσαμε στην δεύτερη κατηγορία αλλά προτίμησα να παραμείνω παρά τις προτάσεις που είχα από ΠΑΟΚ και Άρη, αλλά και από Κυπριακές ομάδες. Μπλέξαμε ως χαζοί, νομίζαμε ότι όλα ήταν καθαρά αλλά τελικα μας είχαν στήσει».

Για το τι θα θυμάται από το πέρασμά του από τη Νέα Σμύρνη: «Σίγουρα τον κόσμο, τους Πάνθηρες που ήταν πάντα μαζί μου, μάλιστα έχω κάτι που μου έχουν γράψει. Όσον αφορά την χειρότερη στιγμή ήταν επί Αχιλλέα Μπέου. Το λάθος ήταν δικό μου που γύρισα πίσω και πίστεψα τον Αχιλλέα Μπέο. Αρχίσαμε καλά και ήθελε να αλλάξει το συμβόλαιο, υπήρξαν ακάλυπτες επιταγές κι έτσι αναγκάστηκα να προσφύγω στην ΦΙΦΑ».

Για το αν θα τον ενδιέφερε κάποια στιγμή να αναλάβει τον Πανιώνιο: «Γιατί όχι, δεν είχα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν και ο Πανιώνιος είναι η μεγάλη μου αγάπη».

Για το τότε νταμπλ με την Ατλέτικο: «Το πήρε η Ατλέτικο όχι εγώ. Εγώ όταν έφυγα για την Ατλέτικο το 1994 έφερα 166 εκατ. δραχμές στον Πανιώνιο. Ήμουν η πιο φθηνή μεταγραφή που έδωσε τα περισσότερα. Ήταν μεγάλη ευκαιρία για μένα είχα προτάσεις από το Βέλγιο και την Γαλλία, αλλά όταν σε φωνάζει η Ατλέτικο δεν μπορείς να πεις όχι».

Για την Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε: «Τότε ήμασταν φτηνοί, τωρα εχει καλους παίκτες, φοβερό μπάτζετ. Και πάγκο παίζει κατενάτσιο, αμυντικά ο καθενας μπορει να πει αν του αρεσει η δεν του αρέσει».

Για το αν έχει επικοινωνία με τον Ντιέγκο Σιμεόνε: «Έχω καιρό να μιλήσω μαζί του. Κάνει τεράστια δουλειά κάτι που το ξέρει όλος ο κόσμος. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχει φέρει».

Για το αν θα καταφέρει η Ατλέτικο Μαδρίτης να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ: «Μακάρι να καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο. Εγώ είμαι Πανιωνάρα (γελάει), αλλά και Ατλέτικο και θέλω να το σηκώσει».

Για το αν θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Ελλάδα: «Βεβαίως και θα με ενδιέφερε. Είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Ήμουν στο Αζερμπαιτζάν, μετά είχα συμφωνήσει με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά τελικά εξαιτίας τους δεν προχώρησε η συνεργασία».

Για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: «Είναι κρίμα να μην μπορεί να γίνει ο τελικός. Πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα.το κράτος άμα θέλει μπορεί. Το γιατί στην Ελλάδα ασχολούνται τόσο πολύ οι παράγοντες και τα προβλήματα παραμένουν άλυτα, μάλλον πρέπει να το απαντήσετε εσεις που ζειτε στη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια