Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν για το υπάρχον ροστερ

Ο Πανιώνιος μετά από πολλά χρόνια μπορεί να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα και περιορισμούς τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και ήδη οι άνθ...

Ο Πανιώνιος μετά από πολλά χρόνια μπορεί να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα και περιορισμούς τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας καταστρώνουν τα σχέδια τους.

Πρώτο και βασικό μέλημα αποτελούν οι ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ, οι οποίοι έφεραν τον σύλλογο σε αυτή την φετινή επιτυχία και σύντομα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι.

Ανανεώσεις...

Αρχικά προέχουν οι ανανεώσεις συμβολαίων των Βαλαντίνου Βλάχου, Γιώργο Μασούρα και Παναγιώτη Κόρμπου. Με τους δύο πρώτους υπάρχει προφορική συμφωνία, ενώ υπάρχει αισιοδοξία πως και οι συζητήσεις με τον 30χρονο μέσο θα έχουν αίσια κατάληξη. Θυμίζουμε πως ήδη έχει ανανεώσει ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Όσον αφορά τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο, που το συμβόλαιο του με την ομάδα ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι, θα γίνουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για το αν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους η θα χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο Μπακασέτας...

Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό στο τι θα γίνει με τον Τάσο Μπακασέτα. Ως γνωστών πολλές ομάδες έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον επιτελικό μέσο του Ιστορικού και μένει να φανεί τι θα προκύψει.

Από την περίπτωση του "Μπάκα" θα κριθούν πολλά, όπως και οι ανανεώσεις σε παίκτες "βαρόμετρο", όπως ο Σιώπης και ο Καρίμ. Σε περίπτωση που πουληθεί με ένα αρκετά σεβαστό πόσο ο Μπακασέτας, τότε το πιθανότερο είναι να "τρέξουν" οι διαδικασίες για να επεκτείνουν τα συμβόλαια τους οι δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές.

Ο Διούδης...

Ο Σωκράτης Διούδης έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις την φετινή σεζόν, βοηθόντας και αυτός σημαντικά στο να πετύχει τον στόχο της η ομάδα.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο, κάτι που σημαίνει πως το ενδεχόμενο παραμονής του στη Νέα Σμύρνη δεν εξαρτάται μόνο από τους κυανέρυθρους.

Τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν στην Κλαμπ Μπριζ, με τους Βέλγους να ζητούν 400-600 χιλ. ευρώ για να τον πουλήσουν. Ποσό που ο Πανιώνιος αυτή την χρονική περίοδο αδυνατεί να δώσει.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στον Ολυμπιακό κοιτούν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις με τον Διούδη και σε περίπτωση που πουλήσει τον Ρόμπέρτο. θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα προχωρήσει για την μεταγραφή του Έλληνα πορτιέρο.

Καραμάνος, Γιαννιώτης

Τάσος Καραμάνος και Ανδρέας Γιαννιώτης: Δύο περιπτώσεις που έχουν κοινά σημεία, καθώς αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο.

Ο Έλληνας επιθετικός πρόσφερε σημαντικές λύσεις στην ομάδα τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα πλάγια και πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι να ανανεώσουν τον δανεισμό του και για τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά τον νεαρό τερματοφύλακα, είχε αποκτηθεί το περασμένο Καλοκαίρι με διετή δανεισμό και φαίνεται πως θα παραμείνει και τη νέα περίοδο στο ρόστερ της ομάδας.

Οι δανεικοί... 

Οι περιπτώσεις των Γκίνη και Μπούζα θα εξεταστούν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Οι δύο ποδοσφαιριστές την φετινή σεζόν αγωνίστηκαν με την μορφή δανεισμού στην Καλλιθέα και ο τεχνικός του Πανιωνίου θα αποφασίσει για την τύχη τους.

Είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν και οι δύο την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας και εκεί να ξεκαθαρίσει να θα έχουν θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Μία σίγουρη επιστροφή θεωρείται αυτή του Ντουρμισάι. Ο νεαρός άσος αγωνίστηκε και αυτός στην Καλλιθέα ως δανεικός και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη τη νέα αγωνιστική περίοδο.

*Οι Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Σιώπης, Τασουλής, Μπαργκάν, Καρίμ, Χαλκιαδάκης, Παπαδόπουλος, Μπλέτσας και Πινιώτης έχουν κανονικά συμβόλαιο με την ομάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Σιώπης - Καρίμ θα πρέπει να κάνουν επέκταση χθες!!!!
    Αν δεν γίνει τα Χριστούγεννα θα μπορούν να φύγουν ελεύθεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή