Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο ένας πλησιάζει, ο άλλος απομακρύνεται...

Η μία μεταγραφή πλησιάζει στην ολοκλήρωση της, ενώ η άλλη οδεύει προς... ναυάγιο. Ο λόγος για τους Κώστα Θεοδωρόπουλο και Γιώργο Ζησόπ...

Η μία μεταγραφή πλησιάζει στην ολοκλήρωση της, ενώ η άλλη οδεύει προς... ναυάγιο.

Ο λόγος για τους Κώστα Θεοδωρόπουλο και Γιώργο Ζησόπουλου, οι περιπτώσεις των οποίων έχουν πάρει διαφορετικό... δρόμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 26χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται σε ιδιαίτερα προχωρημένες επαφές με την διοίκηση του Πανιωνίου για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία.

Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 15 εμφανίσεις με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας συμμετοχές και στο Europa League,

Αντίθετα οι διαπραγματεύσεις του συλλόγου με τον Ζησόπουλου δεν απέφεραν θετικό αποτέλεσμα.

Πανιώνιος και παίκτης τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι, όμως οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν στην χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους.

Ο έμπειρος αμυντικός επιθυμούσε διετές συμβόλαιο, ενώ οι κυανέρυθροι από την μεριά τους του πρότειναν έναν χρόνο -λόγω της ηλικίας του ποδοσφαιριστή (32)-.

Έτσι, όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Ζησόπουλος δεν θα φορέσει τα κυανέρυθρα, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Ρε παιδιά για όνομα του θεού!! Κάνετε σαν τον φυλακισμένο που βγήκε μετά από χρόνια από τη φυλακή και την έπεσε στην πρώτη πατσαβούρα που βρήκε μπροστά του!!!!
    Τιμώ τον Ζησόπουλο, την προσφορά του και την αξία του.
    Όμως ποια παραπάνω αξία θα δώσει από τους Ρισβάνη-Οικονόμου στην ομάδα? Αν είναι να γίνονται μεταγραφές για τις μεταγραφές, θα κάνετε την ομάδα καφενείο!! Αν είναι ο νέος παόκτης να μην δώσει μεγαλύτερη αξία στο ρόστερ, ας μην γίνει καμία μεταγραφή!!! Ας πάρουν ευκαιρίες κι αλλα νέα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή