Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Διούδης και οι άλλοι...

Ο Σωκράτης Διούδης έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν τη φετινή σεζόν με τα κυανέρυθρα, όμως ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το Καλοκαίρ...

Ο Σωκράτης Διούδης έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν τη φετινή σεζόν με τα κυανέρυθρα, όμως ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι και στον Πανιώνιο ήδη εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις, ενόψει της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του panionianea.gr, οι άνθρωποι του Ιστορικού έχουν θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του Διόυδη και τη νέα σεζόν στην "Πλατεία".

Φυσικά αυτό το ενδεχόμενο μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς με τις φετινές του εμφανίσεις ο πορτιέρο του Ιστορικού έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, ενώ τα δικαιώματα του ανήκουν στην Μπριζ.

Πάντως, οι κυανέρυθροι εξακολουθούν να καταβάλουν προσπάθειες για να ανανεώσουν τον δανεισμό του Διούδη για έναν ακόμη χρόνο.

Σε περίπτωση που αυτό, όμως, δεν προχωρήσει, τότε στον Πανιώνιο θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων, για την ενίσχυση της ομάδας στην θέση "1".

Δύο περιπτώσεις που ήδη εξετάζονται από τους ανθρώπους του Ιστορικού είναι αυτές των Θεοδωρόπουλου, Μπαντή, οι οποίοι αγωνιζόντουσαν στον Αστέρα Τρίπολης,

Ο πρώτος είναι 26 χρονών, διαθέτει καλά στοιχεία, έχει εμπειρίες από Σούπερ Λιγκ  και από ευρωπαϊκούς αγώνες και μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή λύση.

Ο δεύτερος είναι 31 χρονών, θεωρείται ως ένας από τους πιο έμπειρους τερματοφύλακες στην μεγάλη κατηγορία και έχει και αυτός παραστάσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Ευρώπη.

Πάντως, να σημειώσουμε πως ο Θεοδωρόπουλος, λόγω ηλικίας, φαίνεται να βρίσκεται πιο ψηλά στην σχετική "λίστα", καθώς όπως έχουμε αναφέρει ξανά, το σκεπτικό της διοίκησης είναι να αποκτηθούν -κατά κύριο λόγο- ποδοσφαιριστές ταλαντούχοι και εξελίξιμοι, οι οποίοi θα είναι κάτω από 30 ετών.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. Θεωρώ ότι η θέση του τερματοφύλακα θα πρέπει να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα των -30.
    Δεν είναι μόνο ο Μπουφόν που δείχνει το παράδειγμα, αλλά και πολλοί άλλοι τερματοφύλακες στο παρελθόν. Λόγω του ότι η θέση δεν απαιτεί τρεξίματα, μπορούν να την παίξουν με επιτυχία και σε μεγάλη ηλικία. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση, ίσως οι γηραιότεροι να είναι και οι καλύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τίποτα Μπαντή, για τον Θεοδωρόπουλο δεν ξέρω πολλά πράγματα. Αλλά επειδή στην Ελλάδα έχουμε την τάση να θεοποιούμε παίκτες με μία-δύο καλές εμφανίσεις, θα πω ότι σαφώς και ο Διούδης είχε καλή χρονιά, ήταν σαφώς καλύτερος από αυτό που έδειξε πέρσι ο Παπαδόπουλος π.χ., αλλά και αυτό (δηλ. ο Διούδης) δέχθηκε κάποια γκολ που επιτρέπεται να δέχεται τερματοφύλακος σε αυτό το επίπεδο. Κάποιος μεγάλος γνώστης της θέσης αυτή έχει πει κάποτε ότι ο τερματοφύλακας δεν πρέπει να κρίνεται από τις αποκρούσεις που κάνει, αλλά από την αντίδρασή του στα γκολ που δέχεται. Αν το σκεφτείτε είναι πολύ σοφή κουβέντα αυτή. Αν μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Διούδη καλώς, πάντως καλό θα ήταν να επενδύουμε και λίγο στο φυτώριό μας, εκεί δηλ. όπου ο Πανιώνιος πάντα έχει μεγάλη παράδοση στην παραγωγή μεγάλων τερματοφυλάκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας καλογυμνασμένος τερματοφύλακας μπορεί να παίξει άνετα μέχρι τα 35 του χρόνια χωρίς εμφανή υστέρηση στα αθλητικά του προσόντα. Υπάρχουν όμως και τερματοφύλακες που έπαιξαν μέχρι τα 40+ χρόνια και χρησιμοποιήσαν την εμπειρία τους ώστε να αντισταθμίσουν την αναμενόμενη πτώση στην φυσική τους κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή