Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μίχαλος: «Ο κόσμος μας έδωσε κουράγιο...»

Ο εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του μπασκετικού Πανιωνίου, Νίκος Μίχαλος, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr . Ο πολύπειρος γκαρντ,...

Ο εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του μπασκετικού Πανιωνίου, Νίκος Μίχαλος, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Ο πολύπειρος γκαρντ, ο οποίος ήταν από τους στυλοβάτες της φετινής τεράστιας προσπάθειας του Ιστορικού για να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απευθείας άνοδο της ομάδας στην Α2.

Αρχικά ο πάντα ψυχωμένος στους αγώνες του Πανιωνίου, Νίκος Μίχαλος, τόνισε:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε, γιατί πιεστήκαμε όλη  την χρονιά. Επίσης έχουμε γίνει στην ομάδα μία πολύ ωραία παρέα και το θέλαμε πραγματικά πάρα πολύ. Άξιζε στον Πανιώνιο να πάρει το πρωτάθλημα και γενικότερα σαν σωματείο να βρίσκεται ψηλά".

Εν συνεχεία περιέγραψε τα... περίεργα συναισθήματα που υπήρξαν στη στα κυανέρυθρα αποδυτήρια στη Νίκαια, αμέσως μετά την ήττα από τον Ιωνικό και εν τέλει την εξασφάλιση της πρώτης θέσης:

"Ήταν λίγο περίεργο να μπαίνεις στα αποδυτήρια χωρίς το πρωτάθλημα και να είσαι σε αναμονή μέχρι να ακούσεις το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι (την ήττα του Αμύντα από τον Κρόνο). Να σου πω την αλήθεια όταν το μάθαμε ήμουν με τον προπονητή μας, τον κ. Ζιάγκο, και θυμάμαι ότι έλεγα να πάρουμε και άλλον τηλέφωνο να είμαστε σίγουροι, δεν το πίστευα!"

Ο έμπειρος άσος τόνισε ότι το γεγονός πως δεν επετράπη στους φίλους του Πανιωνίου να παρακολουθήσουν το ματς στη Νίκαια όχι μόνο δεν επηρέασε τους παίκτες, αλλά ίσα-ίσα η παρουσία των οπαδών εκεί τους έδωσε κουράγιο:

"Καθόλου δεν μας επηρέασε. Μόνο και μόνο που μπήκαν μέσα στο γήπεδο έστω και για 10 λεπτά στην αρχή μας έδωσε κουράγιο. Τους ευχαριστούμε που ήρθαν και εκεί για να μας υποστηρίξουν και γενικότερα που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά".

Σε ερώτηση για το αν μπορεί ο Πανιώνιος να επιστρέψει άμεσα στην Α1, παίρνοντας την άνοδο από την Α2 όπου θα αγωνιστεί, ανέφερε:

"Αν κρατηθεί ο φετινός κορμός και στο τεχνικό τιμ και στους παίκτες και με κάποιες καλές προσθήκες, τότε είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Τις ομάδες τις κάνουν τα αποδυτήρια".

Τέλος, για το αν θα τον δούμε και τη νέα σεζόν στον Ιστορικό, ο Νίκος Μίχαλος ήταν ξεκάθαρος...:

"Νομίζω ότι και οι δύο πλευρές έχουμε θετικό κλίμα. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και θα συνεχίζω να παίζω, άρα γιατί όχι..."

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Μεγάλο ταλέντο, τεράστιος παίκτης για την κατηγορία αφού θα μπορούσε να παίζει ακόμα και στην Α1! Τιμή της ομάδας να τον έχει μαζί της σε αυτή τη δύσκολη καμπή, τιμή και για τον ίδιο να φορά την φανέλα.

    Το μεγάλο στοίχημα που θα πρέπει να βάλει ο ίδιος και η ομάδα, είναι αν έχει τη διάθεση να βάλει την ομάδα πάνω από την ευχαρίστηση. Γιατί ήταν ξεκάθαρο ότι φέτος έπαιζε πρωτίστως γιατί γουστάρει το μπάσκετ και δευτερευόντως για το τακτικό αποτέλεσμα.
    Στην Α2 όμως δεν μπορείς να έχεις τη νοοτροπία "μονού στο μπασκετάκι της γειτονιάς". Λόγω του υψηλού ανταγωνισμού, η νοοτροπία αυτή μπορεί μεν να σου δώσει κάποια παιχνίδια, αλλά αν δεν είσαι ο Σπανούλης, θα χάσεις πολλά περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή