Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και από το εξωτερικό για «Μπάκα»

Το βλέμμα και ομάδων από το εξωτερικό έχει τραβήξει ο Τάσος Mπακασέτας, μέσα από τις φετινές του εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ιστορικό. ...

Το βλέμμα και ομάδων από το εξωτερικό έχει τραβήξει ο Τάσος Mπακασέτας, μέσα από τις φετινές του εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ιστορικό.

Μπορεί τα δημοσιεύματα να αναφέρουν το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον "Μπάκα", όμως σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, δεν "παίζουν" μόνοι τους οι "ερυθρόλευκοι" για την απόκτηση του επιτελικού μέσου του Ιστορικού.

Πιο συγκεκριμένα, "ζεστό" ενδιαφέρον έχουν δείξει και ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες παρακολουθούν στενά τον 22χρονο άσο.

Μάλιστα, άνθρωποι ολλανδικής ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο ματς με τον Παναθηναϊκό και φάνηκε να μένουν ικανοποιημένοι από την απόδοση του Μπακασέτα.

Από κοντά, όμως, αναμένεται να παρακολουθήσουν τον "Μπάκα" και άνθρωποι ιταλικού συλλόγου, ώστε να τον δουν αγωνιζόμενο δια ζώσης.

Το όνομα του Τάσου Μπακασέτα είναι το πιο "hot" στην ποδοσφαιρική αγορά και ακόμη δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Πάντως, ο ίδιος ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, "κλείνει" τα αυτιά του σε όλα τα σενάρια που αφορούν τον ίδιο και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ιστορικό στα play off της Σούπερ Λιγκ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια