Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η θέση του δεξιού μπακ...

Η Βαλεντίνος Βλάχος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο και "ερωτηματικό" αποτελεί ο δεύτερος παίκτης που θα...

Η Βαλεντίνος Βλάχος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο και "ερωτηματικό" αποτελεί ο δεύτερος παίκτης που θα καλύψει την θέση του δεξιού μπακ στο κυανέρυθο ρόστερ της νέας σεζόν.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου θέλουν όσο πιο γρήγορα γίνεται να "κλεισουν" τις τρύπες στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς και ήδη κινούνται για να το καταφέρουν.

Στο θέμα μας, αυτό του δεξιού μπακ, αρχικά μένει να φανεί αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το Καλοκαίρι.

Πρόθεση των ανθρώπων του Πανιώνιου είναι να προχωρήσουν σε συζητήσεις με τον παίκτη, μετά το τέλος των Play off, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Σε περιπτωση που Πανιώνιο και Αργυρόπουλος δεν συνεχίσουν μαζί, τότε οι κυανέρυθροι θα στραφούν στο μεταγραφικό "παζάρι" για να βρουν τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει δίδυμο μαζί με τον Β. Βλάχο στο δεξί άκρο της άμυνας.

Δύο περιπτώσεις που εξετάζουν στη Νέα Σμύρνη είναι αυτές των Νίκου Μαρινάκη και Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Ο πρώτος είναι 22 χρονών και αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, ενώ ο δεύτερος είναι 21 ετών και ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για δύο πολύ καλές επιλογές, ωστόσο η περίπτωση τους δεν είναι εύκολη, καθώς και οι δύο δεσμεύονται με συμβόλαιο με τις ομάδες τους.

Στον Πανιώνιο, πάντως, αν κάνουν τελικά κίνηση για την απόκτηση έναν εκ των δύο δεν θα είναι με την μορφή δανεισμού, αλλά είτε αν μείνουν ελεύθεροι είτε με κανονική μεταγραφή (με κάποιο ποσοστό μεταπώλησης στην ομάδα τους κλπ).

Όπως και να έχει το εν λόγω θέμα θα προχωρήσει και θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος των play off.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Σκίννερ Ανδρέας-Γεώργιος19 Μαΐου 2016 στις 1:10 μ.μ.

    Ο Βλάχος ακούγεται ότι θα ανανεώσει και αμέσως μεταγραφή σε Ολλανδια ή Βελγιο. Ο Αργυρόπουλος έχει πρόταση. Δεξιά παίζει επίσης και ο Πολίμος και (στην ανάγκη) ο Πατσατζόγλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή